Спортинг смирује највећу звијезду!

Бруну Фернандешу 2. 500. 000 евра по сезони! Одличном креативном везисти ће бити дуплирана примања!

Фудбал 17.08.2019 | 11:48
Спортинг смирује највећу звијезду!
Спортинг је ризиковао овог лета и одбио 70.000.000 евра тешку понуду за Бруна Фернандеша, па ће сада морати да учини све како би одобровољио свог играча и мотивисао га да носи дрес лисабонског клуба и у наредној сезони.

Одличном креативном везисти је у претходном уговору стајало да клуб након сваке одбијене понуде преко 35.000.000 евра мора Фернандешу да исплати 5.000.000 евра и понуди му нови појачан уговор, тако да у Лисабону практично немају другог решења.

Он ће по завршетку прелазног рока 2. септембра ставити параф на још једну годину уговора, тачније до краја јуна 2024. године, и званично постао најплаћенији играч тима са 2.500.000 евра платом (5.000.000 бруто, што је дупло више него што је зарађивао након претходног продужетка сарадње у јуну прошле године.

Иза Фернандеша је најбоља сезона у каријери, уједно и најтрофејнија, пошто је са Спортингом освојио Куп у Лига куп Португалије. Одиграо је 52 утакмице и постигао 32 гола у свим такмичењима, после чега је имао отворену амбицију да оде у Премијер лигу, што није крио ни у изјавама за медије. Манчестер јунајтед је дуго био заинтересован, али је једини конкретан био Тотенхем, међутим, управа Лавова је то одбија, а Фернадеш остао.

Сада се верује да би његов статус могао да промени само Пари Сен Жермен, који ће покушати да искористи тренутну ситуацију и недостатак праве конкуренције, пада да одличног играча проволи у своје редове.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар