Троје ухапшено у Требињу због дроге и цигарета

- Припадници Полицијске управе Требиње ухапсили су три лица и заплијенили на подручју Херцеговине 10 килограма сканка и око 1. 000 паклица цигарета без акцизних маркица, рекао је начелник ове управе Синиша Лакета.

Република Српска 16.08.2019 | 15:37
Троје ухапшено у Требињу због дроге и цигарета
Лакета је навео да је дрога пронађена јуче на скривеним мјестима у аутомобилу хрватских регистарских ознака током појачаних полицијских активности на путу Берковићи-Билећа у мјесту Вријека, те да су ухапшена лица чији су иницијали С.Р. и М.Р.

"Истог дана на путу Требиње-Билећа приликом контроле возила којим је управљало лице С.П. из Билеће пронашли смо око 1.000 паклица цигарета без акцизних маркица", рекао је Лакета на ванредној конференцији за новинаре.

Лакета је навео да су полицијски службеници у близини Перовића моста у Требињу пронашли украдени мотоцикл, чији је нестанак у јануару пријавио држављанин Србије.

Срна незванично сазнаје да су због сканка ухапшени Матеа Репеша /25/ и Стјепан Радић /22/ обоје из Метковића, а да су цигарете без акцизних маркица пронађене у аутомобилу којим је управљао Предраг Стевовић из Билеће, јавља Срна.

 

БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

велико постење

16.08.2019 14:51

људи да побољсају куцни будјет нису они растураци дроге такозвани дилери

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозззеее

16.08.2019 16:18

Какав буздован је овај сто прица. Ако је он слика насег муп-а теско нама са нама.

Name

О_о

16.08.2019 15:59

Кад ће акција на хватање најопасније опојне дроге, која својим изгледом подсјећа на алкохол?!

ОДГОВОРИТЕ