ЛШ: Звезда пријављује Томанеа за Јанг Бојс!

Бен неизвестан из два разлога. . .  Радован Панков поручио да је Португалац јачи од Ндојеа.

Фудбал 16.08.2019 | 18:08
ЛШ: Звезда пријављује Томанеа за Јанг Бојс!
Црвена звезда ће за мечеве против Јанг Бојса дефинитивно бити јача за португалског нападача Томанеа.

Некадашњи члан Тонделе опоравио се од повреде задње ложе, стигао је и да упише деби у црвено-белом дресу против лучанске Младости. Имаће Томане шансу да додатну ухвати ритам и у наредном првенственом мечу против Спартака, и покаже да ли би могао да буде тајни адут за дуеле против Јанг Бојса.

Имао је Томане несрећу да се повреди у тест мечу против Звездаре, навијачи нису имали прилике дса га виде, али је до сада оставио добар утисак. О томе говоре речи Звездиног штопера Радована Панкова који се са Томанеом сударао на тренинзима.

„Баш је добар на тренинзима. Види се да је озбиљан играч. Чак бих рекао да је физички јачи од Ндојеа из Копенхагена. Није толико висок, али је сав набијен. Посебно у раменима. Убеђен сам да ће нам помоћи ове сезоне“, рекао је Радован Панков, чији интервју ћете сутра моћи да читате на страницама МОЗЗАРТ Спорта.

Португалац ће, по својој прилици, на списку лиценцираних играча заменити Ел Фарду Бена. Репрезентативац Коморских Острва и даље има повреду примицача, која га је одвојила од екипе. Али није то једини разлог њеwговог потенцијалног изостанка. Читали сте већ да на Маракани чекају понуду за Бена из Саудијске Арабије тешку два милиона евра. И даље је се чека званичан папир, али има индиција да би трансфер јунака прошлосезонских квалификација могао да буде зсавршен у наредних неколико дана. Обештећење добијено од Бена, Црвена звезда планира да уложи у ново крило.  И даље се чека расплет ситуације око Матеа Гарсије.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар