Синсинати: Баутиста Агут прејак за уморног Кецмана!

Српски тенисер Миомир Кецмановић је поражен у трећем колу турнира у Синсинатију од Роберта Баутисте Агута.  Кецмановић није могао више: Познати Шпанац био прејак! Млади српски тенисер није имао шансу против 11. играча света. Ипак, дуго ће памтити Синсинати због великог успеха.

Тенис 15.08.2019 | 22:25
Синсинати: Баутиста Агут прејак за уморног Кецмана!
Кецмановић није успео физички да се опорави после тешког меча у претходној рунди против Александера Зверева.

Шпански тенисер је меч добио за 61 минут, са 6:1, 6:2.

Баутиста Агут је у првом сету водио са 5:0, Кецмановић је успео да освоји један гем, а потом је његов противник искористио другу сет лопту.

Тренутно 11. тенисер света је други сет отворио брејком, наставио је да игра у одличном ритму и повео са 4:0, а у осмом гему је реализовао прву прилику да стави тачку на дуел са Кецмановићем.

Прошле ноћи одушевио је све и остварио победу каријере у дуелу против шестог тенисера света, Александра Зверева. Мање од 24 часа касније није било реално да опет изненади.

Млади српски тенисер Миомир Кецмановић (19 година) стао је у осмини финала турнира "Мастерс 1000" серије у Синсинатију, јер је наишао на спремнијег и тренутно ипак бољег ривала из Шпаније.

После 59 минута борбе...

Кецмановић - Баутиста Агут 1:6, 2:6.

У оба сета Миомир је изгубио прва два гема на свој сервис и нажалост од старта меча показао да није спреман за још једну борбу против фаворита, који ће у следећем колу играти против Француза Ришара Гаскеа.

Без обзира на убедљив пораз, остаће му утеха и велики мотив да је пре Зверева елиминисао и великог канадског талента, Феликса Ожеа Алијасима (21. на свету). Такође, значајна сатисфакција је и то да је стигао у Синсинати као 58. на свету, а већ је обезбедио скок за десетак места на АТП листи.

Пред Миомиром је лепа будућност на "Туру", а садашњост припада Новаку Ђоковићу, који ће изаћи на терен сат после поноћи и такође играти за четвртфинале против Шпанца, Пабла Карењо Бусте.

Међусобни скор "Броја један" и наредног ривала је 2:0 у корист српског тенисера.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар