Први проблем за нове Лејкерсе: "Буги" покидао лигамент!

Кошмарни старт епизоде у Ел-Еју за познатог центра.  Ужасна вест из Лос Анђелеса – Казинс покидао лигамент колена! Кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса Демаркус Казинс је покидао предњи укрштени лигамент колена, пренели су амерички медији.

Кошарка 16.08.2019 | 15:55
Први проблем за нове Лејкерсе: "Буги" покидао лигамент!
Тешка повреда Ахилове тетиве драстично је отежала каријеру Демаркусу Казинсу (29) у последњих годину и по.

После кидања тог дела стопала у дресу Њу Орлеанса и паузе дуже од годину дана, искусни центар је од јануара заиграо за Голден Стејт, али се са "Вориорсима" растао овог лета и отишао у Лејкерсе.

Нажалост, у Ел-Еју му је кренуло по злу.

Портал "Тхе Атхлетиц" објавио је да је Казинс доживео кидање укрштеног лигамента колена, као и да су заказани прегледи који ће потврдити или демантовати ту дијагнозу.

Четвороструки Ол-стар центар тренирао је у Лас Вегасу и морао је да напусти терен, јер је осетио снажан бол, који није слутио на добро...

Сезона у НБА лиги далеко је од почетка, а Лос Анђелес Лејкерси већ су остали без једне од највећих звезда. Демаркус Казинс, један од бољих центара лиге, доживео је тешку повреду предњих укрштених лигамената због чега ће, готово је извесно, пропустити комплетну сезону. 

Казинс је тренирао индивидуално у Тексасу када је дошло до ове повреде. 

Сећате се сигурно да је некадашњи "тешкаш" Њу Орлеанса у 2018. покидао Ахилову тетиву и такође дуго одсуствовао са терена, а онда је, прешавши у Голден Стејт, таман када се опоравио од те повреде Ахилове тетиве, имао несрећу да му пукне мишић. 

Очекивао је Казинс да ће у Лејкерсима коначно пронаћи стару форму, потписао је на годину дана за 3.500.000 долара, међутим није имао среће ни да дебитује. У клубу су оптимистични, уколико би опоравак био скраћен на осам месеци (мада је реалније да се отегнбе на 10, 11 месеци), Демаркус Казинс можда би био спреман за плеј-оф. 

Али узимајући обзир његове пређашње повреде и периоде опоравка...

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар