Како "Поп" ствара тим од Амера: Склоните те телефоне!

Није у питању наређење, али сугестија која се очекује да испуне, а сви знамо шта то значи када долази од њега. . .

Кошарка 15.08.2019 | 22:15
Како "Поп" ствара тим од Амера: Склоните те телефоне!
Тешко да је Грег Поповић очекивао да ће му се овог лета практично сви "суперстарови" захвалити на позиву и да ће америчка репрезентација за Мундобаскет морати да "ствара" од не тако атрактивних имена, али то се ипак десило...

Имао је много проблема, ни на тренинзима не делује све идеално пошто су навијачи забринути због пораза од "спаринг" тима САД, али он сматра да је хемија међу њима најважнија.

"АП" преноси да строги и преки Поповић имао заправо само једну сугестију.

Казао је својим играчима да само склоне телефоне док заједно доручују пошто жели да међусобно разговарају уз оброк, али да ни то није наређење и неће никога укорити уколико би то урадио, међутим питање је да ли би то ико смео!

"Имамо групу у којој се заједно дописујемо, а на тренинзима нормално причамо међу собом. Истина је да су телефони забрањени на доручују, али то је одлично пошто можете све боље да упознате, видите шта раде, како се осећају", испричао је један од најбољих играча у актуелном тиму Крис Мидлтон и додао да то не иритира репрезентативце.

"Слажем се са Попом", рекао је Кемба Вокер и потом додао:

"Нису нам телефони потребни све време. Има времена за њих, али сада када покушавамо да се повежемо - нису потребни".

Ако неко зна да направи одличну атмосферу и тим у коме има релативно добре, не и одличне кошаркаше, онда је то Грег Поповић и онда није чудо због чега сви репрезентативци Србије, укључујући и селектора, и даље истичу да су они први фаворити на Мундобаскету.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар