Само луд човјек ће рећи да Вориорси не иду у плеј оф!

Дрејмонд Грин контроверзни кошаркаш Голден Стејт Вориорса рекао је да ће његов тим играти у плеј офу и да је сумануто мислити другачије.

Кошарка 16.08.2019 | 20:59
Само луд човјек ће рећи да Вориорси не иду у плеј оф!
Већ се увелико прича о наредној НБА сезони, о томе ко се најбоље појачао, ко ће ићи у плеј оф, ко се спрема да нападне шампионску титулу, али и о томе чије су шансе за то најмање.

"Чуо сам да људи говоре да нећемо играти у плеј офу. Само луд човек то може да каже, то је баш велико непоштовање за тим као наш. Али волим кад нас гледају као изазиваче, а не као фаворите, прошло је много времена откако су тако гледали на нас. Недостаје ми тај осећај, верујем да ће се Стеф и Клеј сложити са мном", рекао је Дрејмонд Грин за ЕСПН.

Дрејмонд Грин након ове сезоне излази из уговора, а по новом ће зарађивати око 100 милиона долара како је навео његов агент Рич Пол и његова плата ће почети са 22 милиона годишње и сваке наредне расти до 27,6 милиона у последњој сезони.

У каријери, Грин је просечно бележио око 9 пона, 7 скокова, 5 асистенција и 1,4 украдене лопте по утакмици уз 22 трипл дабл учинака и једном приликом је остао уписан као једини играч у историји лиге са трипл дабл учинком, али са једноцифреним бројем поена.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар