Оро и Сулејмани под знаком питања за Звезду!

Јанг Бојс без седморице од 10 најстандарднијих из прошле сезоне? Трка с временом. . .

Фудбал 14.08.2019 | 22:30
Оро и Сулејмани под знаком питања за Звезду!
Копенхаген је оставио навијаче Црвене звезде да и у овом облачном дану уживају као да су окупани сунцем. Али иако је остварила приоритетни циљ обезбедивши јесен у Европи, Звезда још није завршила квалификациони период. Лепо је у Лиги Европе. Још лепше у Лиги шампиона. А на путу ка њој само још једна препрека – шампион Швајцарске Јанг Бојс. У проблемима.

Има их додуше и Црвена звезда. Немања Милуновић и Душан Јованчић неће играти због суспензија, Милан Павков је под знаком питања. Али има и Јанг Бојс своје муке и тичу се понајвише најбољег стрелца екипе Гијома Ороа и бившег српског репрезентативца Миралема Сулејманија, уз Рожера Асалеа понајбољих играча Јанг Бојса из прошле сезоне.

Оро је 2. августа повредио задњу ложу, процењено је тада да ће паузирати између две и три недеље. Миралема Сулејманија мучи мишић још од 21. јула и судара са Серветом на старту првенствене сезоне. И један и други су на терапијама и у Берну се надају да ће се ставити на располагању тренеру Жерарда Сеоана. Није сигурно. Трка с временом за њих двојицу.

Ван строја је и Кристијан Фаснахт, коме су 10. јула страдале препоне, тада је речено да ће паузирати само три недеље, али још га нема на терену, спекулише се и да жели да иде из Берна.

Штопер Мохамед Камара и Сандро Лаупер, који се ротирао на позицијама централног бека и задњег везног, од раније су у амбуланти због много озбиљнијих повреда и они ће сигурно да пропусте двомеч са београдским црвено-белима.

А кад на све ово додамо и да је Јанг Бојс за по 9.000.000 евра продао везисту Ђибрила СоаАјнтрахту, те десног спољњег Кевина Мбабуа Волфзбургу, долазимо до тога да би лако могло да се деси  да Швајцарци, бар у првом мечу са Звездом, буду без седморице од 10 најстандарднијих играча из протекле сезоне.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар