Додику стигло на наплату оно што је олако прихватао

"БиХ је своје опредјељење за пуноправно чланство у НАТО-у конкретизовала доношењем Закона о одбрани 2005. године, гдје је наведено да ће сва законодавна тијела и извршни органи власти БиХ у оквиру својих уставних и законских надлежности провести потребне активности за пријем БиХ у чланство у НАТО-у", наглашено је у АНП-у.

Босна и Херцеговина 14.08.2019 | 12:56
Додику стигло на наплату оно што је олако прихватао
За 20. август заказане су двије сједнице Предсједништва БиХ, на којима ће расправљати о слању АНП-а у Брисел и о именовању мандатара за састав новог Савјета министара БиХ, потврдио је предсједавајући Предсједништва Жељко Комшић.
 
Колективни шеф државе засједа 15 дана након што су лидери водећих политичких странака Бакир Изетбеговић (СДА), Милорад Додик (СНСД) и Драган Човић (ХДЗ БиХ) потписали споразум о формирању власти. Документ садржи 12 принципа који, како је објашњено, треба да буду темељ за функционисање власти у наредном мандату. 

Чланови Предсједништва БиХ, Жељко Комшић и Шефик Џаферовић, раније су се усагласили како неће подржати именовање предсједавајућег Савјета министара БиХ Зорана Тегелтије, СНСД-овог кадра, уколико не буде одлуке о упућивању АНП-а. С друге стране, Милорад Додик категорично тврди да овај документ неће пут Брисела, као и да нема пута у НАТО. 

Шта стоји у документу?

Вијести.ба су у посједу првог Годишњег националног програма БиХ, који је израђен за период септембар 2018 - септембар 2019. То је, уједно, и једина позната верзија документа.

"Полазећи од потребе очувања трајног мира, сигурности и стабилног демократског и свеукупног државног развоја, као и укључивања Босне и Херцеговине (БиХ) у савремене европске, политичке, економске и безбједносне интеграционе токове, БиХ је приступање евроатлантским интеграционим процесима утврдила као један од приоритета спољне политике. БиХ је тиме потврдила своју посвећеност принципима демократског уређења, заштите људских права, тржишне економије и владавине права", стоји у првом Годишњем националном програму БиХ.  

Даље се додаје да је БиХ, руководећи се овим спољнополитичким приоритетом, започела процес прилагођавања свог државно-правног система стандардима евроатланских земаља. 

"БиХ је своје опредјељење за пуноправно чланство у НАТО-у конкретизовала доношењем Закона о одбрани 2005. године, гдје је наведено да ће сва законодавна тијела и извршни органи власти БиХ у оквиру својих уставних и законских надлежности провести потребне активности за пријем БиХ у чланство у НАТО", наглашено је у АНП-у. 

Опширни документ подијељен је на пет поглавља: Политичка и економска питања; Одбрамбена и војна питања; Питања ресурса; Безбједносна питања и Правна питања. 

Како открива портал Вијести.ба, на 165 страница говори се, између осталог, о односу БиХ са ЕУ и НАТО савезом, те са сусједним државама, као и међународним политичким, финансијским и правним институцијама, као о људским правима, заштити мањина, борби против корупције, организованог криминала, трговине људима и илегалних миграција, те борби против тероризма и низу других безбједносних изазова. 

Подсјетимо да је СНСД раније, поред приступања БиХ у НАТО, тражио и отварање база НАТО-а на њеној територији, што је наведено у декларацији те странке коју је 2003. упућена у Нарадну скупштину Републике Српске, а која је све до јуче била доступна на појединим локалним интеренет страницама ове станке.

Након нашег текста "Додик и СНСД тражили отварање НАТО база у БиХ" та декларација је нестала са сајта ОО СНСД Србац.

Ево шта Додикова резолуција из 2003. године садржи:

хттпс://www.ртвбн.цом/3962216/додик-и-снсд-тразили-отварање-нато-база-у-бих

(БН/Вијести)

Коментари / 65

Оставите коментар
Name

Нострадамус

14.08.2019 11:05

Није Додику ниста досло на наплату то је рацун послат градјанима.Са тим потписом Додик је зарадио милионе а мозда и милијарде народ це то морати крваво да плати а плаца вец 15 и висе година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

14.08.2019 11:30

Значи Милорад је доведен пред зид, нема натраг нигдје! Могу велике силе, читај "велики брат" прогласити након 20.08.2019. и повлачење Даyтон и повратак на снагу Устава Републике Босне и Херцеговине!

Name

Ре

14.08.2019 11:35

Чудно зашто је уопште спорно. Нигдје ништа написе сто није добро. Дакле владавина права, поштивање закона, људска права, слободе, демократија. Јели то нама не одговара или волимо анархију

Name

Тарабић

14.08.2019 11:37

Није он никад добио изборе, поштено. Странци га држе на власти да им одрађује посао.

Name

САЛЕ СЛОВЕНАЦ

14.08.2019 12:34

БОЉЕ НАТО ПАКТ НЕГО РАТ

Name

Ре сале

14.08.2019 13:03

Тако је.

Name

Ре

14.08.2019 13:05

Тацно тако, вецина нас пискара из земаља нато-а. Не знам ниједног Србина који је отисао у Русију да ради а да није мафиозо. Бас, ми није јасно у цему је проблем. Ако цемо о принципима, онда колико нас зиви у Њемацкој, а колико вози њемацка аута. Стварно примитивна болест. Ова опозиција у РС је безлицно смеце. Па, зар нико нема м... да има другацији став.

Name

Горан

14.08.2019 13:17

бих је давно пропала, не постоји, мртвац, српски народ има своју државу, Републику Српску, крај.

Name

ре Ре

14.08.2019 13:25

Ако је тај АНП само постовање закона засто се треба гласат о томе ако је вец у закону оцито да је то обмана и прица ,нема АНП док га не предлози комисија усвоји предсједниство и савјет министара да је закон само би се проводио као и сваки закон

Name

Мирослав

14.08.2019 13:30

Нато нула бодова, стари ћале добио пензију лова фришка све по броју још се ни боја није осушила то Миленце копирај Њемачку само они дупло више штампају, само пропаст нема овде среће.

Name

ре Горан

14.08.2019 14:03

Горане, сине... Хајде попиј чашу воде и коцку шећера, привиђа ти се хахаха

Name

Ха,

14.08.2019 14:37

ко сада лазе, ко је издајица," гуци голубе бели, никада ниси желели саслусао народ! све на своју руку си радио 'као да смо ми брез памети; и штарту сада , (како чеш сада мајсторе) цекамо одговор : оредлаземо ти " покупио крпе и бриши где год желиш , мозес и у Хондурас тамо такве цекају ,! ста да ти кажемо. Велика си биједа

Name

Ре

14.08.2019 14:58

Журнал је објавио садржај документа тј.плана за слање. Фактички обухваћена свака обчаст на 160 страна, коју свако и свакако може тумамити. Ако ово није приступање, шта је о.да? Документом се залази у све могуће сфере, заправо са једним јединим циљем. Уколико би се ово послало, лако да хоће уз изговор вечиког вође да се преправи пар тачака како би се замазале очи народу онда није потребно више причати о ничему. Права је срећа да је баш он горе, да не може пребацивати лоптицу и такођер срећа да није опозиција горе јер би тврдили да пни раде само оно што је СНСД потписао прије. Да видимо коме ће припасти штафета и да не буде ,,за добро српског народа“.

Name

ре Горан

14.08.2019 17:11

Ако је дрзава сто ти у документима писе БИХ и на ауту рег.ознаке БИХ?? Сам себе лазес или си под Додиковом психозом

Name

Нострадамус

14.08.2019 17:55

За ре.Па тацно је да нас највисе пискара из земаља Нато-а.То није проблем сто сада Додик потписује за Нато проблем је сто Додик манипулисе градјанима па прица против Нато'а .Због тога никада Додик и Снсд они су за мене криминалци а сто се тице опозиције увијек сам рекао да треба да тразе подрску од МЗ и да им буде опредељење ЕУ и Нато.То је једини нацин да се сруси ова терористицка Снсд организација јер са њима це мо нестати као Етрусцани.

Name

Ре Нострадамус

14.08.2019 18:29

Чек мало! Добар дио разумем, ал које опозиције, па они зову дипломца и павића и нуде им шпиц позиције. Када би и дошли на власт прелетјело би јато њима, а и ови су заузели позиције тако да би то била само тактичка расподјела на врху.

Name

РАДЕ

14.08.2019 18:42

Ма он је ЛИВАДИЋ И НЕЋЕ ОВАЈ ПУТ ИЗВУЋИ СЕ! ИПАК ЈЕ ГЛУП!

Name

ре

15.08.2019 09:51

Све је тада донешено под притиском и пријетњом међународне заједнице,данас је друго вријеме,ако је нешто и усвојено на силу не треба то данас поштовати.

Name

Нострадамус

15.08.2019 13:14

Па у праву сте сто се тице опозиције велика глупост сто позиваји Павица и слицне у коалицији.Боље би било да направе мању и функционалну владу без ових сада владајуцих.Ове једино позвати на одговорност , а народу смањити разне намете и пустити да се народ бори за бољи егзистенцију у неким слуцајевима им давати и подрску.

Name

Мр Елијах

22.08.2019 02:13

Да ли вам треба зајам за консолидацију дуга на 2%? Или особни зајмови * пословни зајмови итд. Заинтересиране стране требају нам се обратити за више информација путем е-маила: лоанцредитинститутионс@гмаил.цом (Лоанцредитинститутионс@протонмаил.цом) Клијенту нудимо финанцијско савјетовање, компаније које траже финанцирање дуга и тражење зајма. Да обртни капитал покрене нови посао или да прошири постојећи посао. Заинтересиране стране требају нам се обратити за више информација путем е-маила: лоанцредитинститутионс@гмаил.цом (Лоанцредитинститутионс@протонмаил.цом)

Name

Валериа Марцо

08.10.2019 09:55

Моје име је Валериа Марцо прије 6 мјесеци пропало је моје пословање, нисам се више надао да ћу добити посао. Покушао сам посудити новац од банке, али нисам имао довољно новца на својој кредитној картици и ниједну имовину као осигурање да бих добио зајам, тада ме врло блиска пријатељица Цамила Диего упознала с истинским зајмодавцем путем интернета који се звао ГИНА МОРГАН Кредитна компанија ЛТД. Женска фирма за зајмове ми је могла дати кредит од 160.000 еура без икакве имовине као колатерала или кредитне картице, али дала ми ју је на повјерењу. Дакле, моји пријатељи рекли смо себи зашто сам себичан, па сам одлучио подијелити ове информације са свима. Ако вам треба зајам од поузданог зајмодавца, обратите се Гина Морган путем њеног е-маила: гинаморганлоанцомпанy@гмаил.цом

Name

Познавалац

14.08.2019 11:10

Тумарањем, а с циљем да прикрије отети новац, а ради се о неколико милијарди евра, Додик је спреман на све. Он је сада рањени међед и није му вјеровати да неће изазвати сукобе. Само што нема свеколике снаге за рат, ни вољне ни економске. Њему су Руси извукли доста пара за изборе. Директно се умјешали и Додик је негдје с 23 процента побиједио. Узели су му око 2 милијарде, реко један возач министра, неће врате кажу, требао побјећи тамо у међеђу рупу. Треба платити и долазак оног Лаврова, руске фукаре и хоштаплера. Сада штити дјеловање сина, који је са свеколиким својим понашањем, гледао сам га уживо, преузео је све гестове мафијаша, баш све по свим криминолошким аспектима, гестови и артикулације. Додик је изгубио позицију, обузет је мафијом и сада ади за њих. ИТД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

прес

14.08.2019 11:28

ДОЋЕ МУ НА НАПЛАТУ И МАЋЕХИНСКИ ОДНОС ПРЕМА ПАВИЋУ!

Name

Познавалац

14.08.2019 12:55

Потребни му је Павић од оца.

Name

Чича

14.08.2019 13:27

Сале словенц и Ре су газдина јефтина лакала. бице коска

Name

ЗА РЕ

14.08.2019 13:42

МНОГО ЈЕ ЉУДИ У ЗАПАДНИМ ЗЕМЉАМА, МАЈМУНЕ ЗАТО ШТО ИХ ЈЕ ОТЈЕРАО ДОДИК, ШПИРИЋ, РАДМАНОВИЋ, ТЕГЛТИЈА, ЛУКАЧ, БИСЕРКА.,, НИЈЕ ПОТРЕБНО ЗНАЊЕ ВЕЋ ПОЛИТИЧКА ПРИПАДНОСТ,, ОВО СУ РИЈЕЧИ ДОДИКА 2018 ИЗГОВОРЕНЕ У ГЦКУ, БИЛЕЋИ И ТРЕБИЊУ.НЕТРЕБАЈУ КАКО БИ ЊЕГОВ ИГОР ПОСТАО МАРКО МИЛОШЕВИЋ, СПСОЈЕ И ВИЦО ЗЕЉКОВИЋ. ОСТА БЈЕДА А ЛОПОВИ СА МИЛОМ ОДОШЕ.ТОМО КОВАЧ, АДНАН, НОВИЋ, ШПИРИЋ НЕКА ГА РЕХАБИЛИТУЈУ ПРЕКО ХЕПY.САВЧИЋУ ПРВИ БОРАЦ КОЛИКО СТАНОВА ЛАПИ.

Name

ре

14.08.2019 11:13

Шта ће рећи Путин то је проблем за њега горући са лажним великим и малим кредитом од Руске браће за РС, којег је тајкун новостворени чекао у Петесбургу о трошку гладних уста народа и бораца РС три дана само да се са њим услика и рукује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

14.08.2019 13:33

Никад ни једна војска, поготово страна никоме срецу донијела није, па тако и НАТО. Много су зијана на овом простору направили да би ми сад све то гурнули под тепих па као да се ниста није десило. Десавало нам се 1995 да су легитимни војни циљеви НАТО авијације знали да буду санитетска возила ВРС са црвеним крстом на крову прецника 1 метар, видљив са висине од 4000 м голим оком. Па на примјер пар година после рата да су неки наси људи побијени или осакацени тобоз тразеци Радована И Ратка или на промјер један мој комсија са мајком је згазен негдје у Подновљу америцким тенком, а да за тај злоцин нико није од НАТ-а одговарао, а сва је прилика да нико ни одстету није платио породици згазених сина и мајке. Ко воли НАТО дзаба му било, Радје сам за пристојну дистанцу, а вјерујем и знатна вецина нас у РС.

Name

Нострадамус

15.08.2019 13:22

Па оно сто је Нато урадио у рату није ниста горе сто ови наси првенствено мислим на Додика и Снсд урадисе нам у миру.Сиротињу и насе градјане сто раде по ЕУ пљацкају све по неком закону.Не знам сто ови наси сто раде по ЕУ своје постено зарадите паре не улазу у тим земљама или проводе своје одмор по Грцкој Спанији и другим дестинацијама.Ја сам неки дан стигао са Малорке.

Name

Робин Худ

14.08.2019 11:17

А шта је ово..... "Предсједништво Босне и Херцеговине у октобру 2009. упутило је захтјев Босне и Херцеговине за Акциони план за чланство у НАТО. "Још једном смо потврдили нашу преданост вриједностима Алијансе, као и нашу вољу да останемо проактиван, видљив и поуздан партнер који дијели терет данашњих изазова. Изнад свега, подвукли смо нашу жељу да постанемо пуноправна чланица НАТО-а, што је од стратешке важности за БиХ", наводи се у писму којег је потписао тадашњи предсједавајући Предсједништва БиХ Небојша Радмановић, који је и данас високи функционер Додиковог СНСД-а. Из овог је видљиво да је политички став СНСД-а према приступању БиХ у чланство НАТО-а временом еволуирао од првобитног става за чланство до данашњег о могућој сарадњи кроз програм Партнерства за мир." Лопови.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Робин Худ

14.08.2019 12:21

Еволуирали су и међународни односи последњих десет година па се данас не морају прихватити неки ултиматуми,а прије су се подразумјевали.Да бих остајао на власти Додик је еволуирао свој став и прилагодио га међународним односима.Можемо да му дамо пуно замјерки на унутрашњем плану,али став за и против натоа је став народа је јасан као и раније,али прије није постојала реална подршка на међународном плану.Резолуција о наводном геноцију у Сребреници би била усвојена у СБ УН да није било вета Русије,што би значило и укидање Републике Српске.Улазак у НАТО би значио и губљење подршке Русије.Сад је то питање дошло на ред и скоро да немогуће наћи компромис,а то намећу велике силе.Лијепо је користити бенефите власти,али је још теже плаћати цехове.Улазак у НАТО је крај РС,најмање је важно каква је судбина Милорада Додика и какав ће он заузети коначан став по том питању.

Name

РЕ ре Робин Худ

14.08.2019 13:25

А ста је алтернатива? Овако наставити и трудити се да останемо некаква руска губернија? Дакле јасно нема НАТОа нема ни ЕУ. Нигдје не писе, ал је саврсено јасно. Ми нисмо у позицији да бирамо измедју рузицастих опција. Ми се поново супростављамо НАТО-у, и пркосимо американцима. Јасно је како пролазе они који се играју са Америком. Јос је јасније како пролази онај ко је уз Русе контра Америке. То сто политика и ти сам у Реп. Ср. пролонгирас је цисти фанатизам и фундаментализам. Вјероватно смо у неком полозају губљења Републике Српске на овај или онај нацин. Могуце да си ту у праву. Мени је цисто сулудо, болесно лудјацки да ми будемо бранитељи руских интереса спрам Европе и Америке. Пису људи сваста по форумима, али ко хоце да зиви у таквом друству. Додик је руски играц, и они це га подрзавати да по мртвим хода овдје. Он да остане на власти радице све сто мора. Алтернатива је јасна. Видимо како зиве и како функционирају све европске земље које су цланице НАТО и ЕУ. Најбољи примјери су бивсе комунистицке земље. Гдје су они сад а гдје смо ми. Неки дан оде аутобус младих људи у Словацку. Мани те се болесних средњовјековних демагогија. Водили смо теско погресну политику вец висе од 30година. Нестали у Хрватској изгубили Косово, изгубили Црну Гору. Миле копира прицу из 90-тих а јасно је какви су резултати. Ја не знам о цемо овдје прицамо и ста није јасно. Ова наса опозиција ко какви првацици играју се спустања са Додиком. Нигдје ни 'п' од политике. Ма за стоку и јест' руска губернија, само се нервирам безвезе..

Name

Директ

14.08.2019 14:26

Алтернатива је у неутралности. Ако мозе огромна вецина цовјецанства без НАТО-а, засто бисмо ми били изузетак?

Name

@Директ

14.08.2019 14:40

1.) Огромна вецина цовјецанства није у Европи 2.) Огромну вецину цовјецанства нико и не нуди да удју ни у ЕУ ни у НАТО и мозе само сањати да се надје под пласом тих организација. 3.) Јадни смо и сиромасни и ту само моземо имати користи. 4.) Ми се стављамо у прве линије против те моцне организације 5.) Умјесто да убиремо бенефите цланства ми идемо 180 контра. Стварно си катклизма како су ти основни појмови несагледиви.

Name

ре Директ

14.08.2019 15:09

Ти би да будеш неутралан, па човјече освијести се, РС је комплетна као један просјечан европски град, шта ти мислиш да ће неко из НАТО-а толерирати да му тако један мали ентитет стане на пут, то је самоубилачка политика, јеси ли ти свјестан колико је РС мизерна и безначајна, и у том контексту такво што да стане спрам једног НАТО-а, дај се мало освијести, спусти се на земљу.

Name

Нострадамус

15.08.2019 13:29

Додик није Руски играц он је само непријатељ Српског народа са или без Ната он це да нас унисти до краја.РС це да нестане преко ноци остат це само пар моцних породица и њихови робови.

Name

музза

14.08.2019 11:20

све ово је продукт Додигове политике, његова интересна групација, у народу од миља звани *савез незаситих* нема програм рада, они изборе добијају на политичким флоскулама, демагогији и ригидном популизму, какав народ таква му и власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

14.08.2019 11:41

Они изборе купују и краду. Идуће изборе испратити као у Теслићу, нема другог начина да се багра растјера. Или то или крвава револуција, надам се ово прво.

Name

Павле

14.08.2019 13:11

Продуцт је ово насе глупоце и примитивизма. Гладуј ал Србуј, Миле врти националну матрицу намјенски јер види да смо стадо које гута те таблете. Он се сам запетљао до подне је био предан Нато-у и сад се окренуо Русима. Стварно да нас овакав цовјек, монструм, води је катастрофа. Засто се је јасно не казе да РС одустаје од ЕУ. Све цланице ЕУ су у НАТО. Нигдје не писе да је то неки услов, ал ваљда је и будали све јасно, ал Србину није. Србин зиви у Њемацкој, уплацује директно у будзет НАТО, да напоменем да Њемацка повецава издвајање за НАТО, и на сав глас је против НАТО. Миле понизава Њемацку амасадорицу, а није једина а ни задња. Република Србска је ко некаква република сељацина. Људи као да ницег свјесни нису.

Name

Зло радјење готово судјење

14.08.2019 13:14

Све је ово продукт користољубља, пљацкаске политике,лицне користи узег круга криминалаца. Закрзљали мафијаски мозгови немогу да докуце да су себе везали фаталним узетом око врата, којим могу да се објесе у свако доба дана и ноци.

Name

Чича

14.08.2019 13:33

Музза у праву а Ре роб худ је резимско лајало

Name

Освит

14.08.2019 11:27

Сто је алтернатива Еуроатланским интеграцијама и како би то функционисало. Да ли је дефинисано геополитицко опредељење Републике Српске и ако јесте ко је ту стратегију донио.Крајње вријеме је да се овај Народ и његови политицари отријезне јер цемо попут многих народа кроз историју нестати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

геополитицко опредељење ентитета ??

14.08.2019 12:15

Мало је наивно говорити о 'геполитицком определењу Републике Српске' Јер РС је само ентитет у склопу БХ. То би било исто као када би се говорило о 'геполитицком опредељењу Војводине која је АП у склопу Србије

Name

Чича

14.08.2019 13:35

Òсвит ти си дакле за Нато ?

Name

Директ

14.08.2019 14:28

Оно сто сад постоји (неутралност) најбоља је алтернатива.

Name

ре Директ

14.08.2019 15:13

Која неутралност постоји, по теби је неутралност то када припадници ОС БиХ иду у Афганистан под командом НАТО-а, то је за тебе неутралност. наши војници у Афганистану а ти неутралан, дај немој бунцат без везе.

Name

Освит

14.08.2019 17:42

Драги цица ја сам да ми унуци буду у Српској војсци а не у Њемацкој.

Name

СНСД пренос надлежности

14.08.2019 11:33

СНСД у протеклим мандатима на државном нивоу учествовао у преносу надлежности и формирању сљедећих институција на нивоу БиХ: 1.- успостављање система заједничких таблица и саобраћајних дозвола, чиме је ова надлежност пренесена у надлежност Министарства цивилних послова БиХ 2.- успостављање заједничких пасоша 3.- преношење надлежности ентитета из области држављанста на Министарство цивилних послова БиХ 4.- формирање Државне граничне службе БиХ 5.- формирање Канцеларије за сарадњу са Интерполом 6.- формирање Агенције за државну службу БиХ 7.- формирање Одбора државне службе за жалбе 8.- успостављање Дирекције за имплементацију ЦИПС пројекта 9.- успостављање Агенције за заштиту личних података БиХ 10.- успостављање Агенције за идентификацију докумената, евиденцију и размјену података 11.- успостављање СИПА 12.- успостављање Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ 13.- успостављање Службе за послове са странцима БиХ 14.- успостављање Комисије за реституцију БиХ 15.- успостављање Комисије за државну имовину БиХ 16.- успостављање Агенције за акредитацију и квалитет БиХ 17.- успостављање Агенције за лијекове БиХ 18.- успостављање Државне регулаторне агенције за радијациону и нуклеарну безбједност БиХ 19.- успостављање Агенције за безбједност хране 20.- успостављање Савјета за дјецу БиХ 21.- успостављање Института за стандардизацију БиХ 22.- успостављање Института за метрологију БиХ 23.- успостављање Комисије за концесије БиХ 24.- успостављање Института за интелектуално власништво БиХ 25.- успостављање Института за акредитовање БиХ 26.- успостављање Конкурентског савјета БиХ 27.- успостављање Канцеларије за ветеринарство БиХ 28.- успостављање Института за нестала лица БиХ 29.- успостављање Државног трезора при Министарству финансија БиХ 30.- успостављање Управе за индиректно опорезивање БиХ 31.- успостављање Агенције за статистику Б

ОДГОВОРИТЕ
Name

ана

14.08.2019 11:50

и вријеме је вец једном да му се стане у крај, годинама излудјује овај народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чича

14.08.2019 13:37

сам народ је крив овце обицне

Name

борац

14.08.2019 12:16

Милорад је одрасао по пијацама продавајуци купус и стигао ето до великог цовјека али захваљујуци ситуацији а не његовим напретком.Рат је многом сљаму дао сансу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чича

14.08.2019 13:41

Борац ниси у току Пелцане паприке. лаж и превара

Name

киза

14.08.2019 13:04

Овакав тзв и самозвани политичар би у иоле организованој земљи одавно служио па барем двадесетогодишњу затворску казну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПоброМилутин

14.08.2019 13:13

Миле, додји на домацу ракију код мене и објасни ми од цега це овај народ зивјети? Дје ти то нас синко водис? Јеси ти толко одвојен од овијех људи да ниста не видис од своје силине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјецити опозиционар

14.08.2019 13:31

Није њему стигло на наплату, све што он погрешно уради, а уради 95 % тога стиже нама, грађанима на наплату, а он је ту своје већ наплатио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕноТата

14.08.2019 13:32

Срз проблема је незаинересираност американаца. Даyтон је њихова беба, а имали су пуно слицних беба. Америкаци су дигли и Јузну Кореју и Јапан послије 2свј рата. Слицно је било и са СР Њемацком. Нису се те земље освјестиле преко ноци вец је под мотком амера катарза проведена. Овдје код нас интерес им је у опадању. Ако је до Руса и Турака онда... 'це овдје цјетати рузе'.

ОДГОВОРИТЕ
Name

само истина

14.08.2019 13:37

тек ће му стићи ако Бог да , сво зло , крађа избора , уништавање економије и привреде РС , етничко економско чошћење Срба и осталих из РС , лоповлук и пљачка треба да стигне на наплату .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ипе

14.08.2019 13:39

Мозда вас Миле конта да зарати са тенковима од НАТО-а на којим је досао на власт Салу на страну људи имамо јос маx 5 година да зауставимо и преокренемо ситуацију или це за 15 година нека од цланица ЕУ припојити ове просторе уз оправдање да је нас народ вец у тој земљи. Да нам Руси дају једно 100-ак милијарди,ја би први био да овдје метне свој систем с-500,али руси само извлаце паре. Треба нам ЗАПАД ако зелимо да нам дјеца остану овдје,а не да се фатају ноге ка западу

ОДГОВОРИТЕ
Name

велико постење

14.08.2019 14:07

дјавоље коло послосе размотават ко са дјаволом тикве сије о главуму пуцају дососи на њиховим тењковима на власт сада морас играти како они свирају свецес продат за своју круну сада дате видимо јесили толики махер даСЕ извуцес из мат позиције

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИКИТА МАРКОВИЦ

14.08.2019 14:42

здраво Ја сам приватни зајмодавац и финанцијски заступник, који пружа зајмове за особне потребе и за финанцирање корпорација. Да ли вам је потребан непосредан зајам да бисте очистили дуг или вам је потребан капитални зајам за побољшање вашег пословања? Јесу ли вас друге банке и финанцијске агенције одбиле ? Требате ли зајам за обједињавање или залагање обвеза, више не тражите јер смо ми овдје да све ваше финанцијске проблеме претворите у нешто прошло. Задовољство корисника циљ је када се пријавите код нас, пријављујете се на поуздану твртку која се брине за ваше потребе финанцирања. Ми ћемо се бринути за вас тијеком цијелог процеса. Увијек ћемо дати све од себе како бисмо утврдили када се можете у потпуности вратити, узимајући у обзир тренутну финанцијску ситуацију и затим поставити рок отплате кредита на одговарајући начин према вашим потребама. Узимање особног зајма из глобалног финанцијског фонда је једноставно: пошаљите нам е-пошту на НИКИТАМАРКОВИЦ99@ГМАИЛ.ЦОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРКО

14.08.2019 18:38

Ма он(Додик)је НАЈПАМЕТНИЈИ НА СВИЈЕТУ,све ће их ПОБИЈЕДИТИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

!

15.08.2019 16:34

Само референдум у РС о уласку у нато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Може, може..

16.08.2019 07:23

..референдум у РС-а, у ФБХ.а, у БЧ дистрикту, у дијаспори, па се подвуче црта, саберу гласови, израчуна проценат ЗА и проценат НЕ и мирна Босна. А са Босном и РС-а као њен саставни а никако раставни дио. Изненадили би се колико је људи у РС-а за НАТО.

Name

Зика

16.08.2019 18:44

Једино ста је добро урадио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Много

17.08.2019 15:47

тога је додик урадио на стету рс због тога му запад гледа кроз прсте а има ту и тактике и заједницких договора он је увјек на запад баца дрвље и камење због бираца а све сто је требало предати и потписати предао је али лако је то кад смо ми мали и заостао народ па раде ста хоце!

ОДГОВОРИТЕ