Кејт у купаћем показала своју савршену фигуру

Једна од најпознатијих и најбољих манекенки Кејт Мос, лето проводи са пријатељима у Италији, а за уживање на сунцу одабрала је дводелни црни купаћи који је истакао њену фигуру и показао да Кејт и даље одлично изгледа.

Занимљивости 14.08.2019 | 09:44
Кејт у купаћем показала своју савршену фигуру
Ова 45-годишња манекенка лето проводи на луксузној јахти пловећи италијанском обалом, а друштво јој прави најбоља пријатељица, 54-годишња глумица Сади Фрост.

Кејт и Сади су блиске пријатељице годинама, а биле су познате као чланице "Примросеа Хилла", друштва које је окупљало звезде познате по вођењу раскалашног живота, конзумирању великих количина алкохола и различитих дрога. Данас живе мирнијим животом, а провод су замениле мирним и идиличним одморима.



Кејт је раније изјавила како је управо Сади утицала да се смири и промени свој живот.

"Кејт је постала нова жена и боља верзија себе. Сконцентрисана је, професионална је и блиста. Сви су одушевљени колико се добро осећа након што није конзумирала алкохол годину дана", изјавио је извор близак манекенки за "Тхе Сун".



Кејт данас, након бурног периода живота, врло води рачуна о свом животу, али и телу, којем посвећује пуно пажње.

"Научила сам да мало више бринем о себи. Сваки дан вежбам јогу, не излазим често и бринем о својој кожи, што ми пре није била навика", изјавила је Кејт.

(Тхе Сун/Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар