Лука Јовић већ на излазним вратима Реала?!

Репрезентативац Србије Лука Јовић није убедио тренера Реал Мадрида Зинедина Зидана да је спреман да заигра за тај клуб, преносе шпански медији.

Фудбал 14.08.2019 | 13:04
Лука Јовић већ на излазним вратима Реала?!
Како се наводи, млади нападач није оправдао очекивања у припремним утакмицама, па би можда могао да буде прослеђен на позајмицу.

Портал Дон Балон пише да Јовић не гледа негативно на могућност да проведе наредну сезону у неком клубу у ком би имао сигурну минутажу.

"Утисак који је оставио досад је негативан. Био је незапажен у првим пријатељским утакмицама и није имао среће пред голом. Једва да је и учествовао у игри и био је врло неприметан", наводи се.

Додаје се и да је на његовом трансферу инсистирао председник Флорентино Перес, док тренер Зидан сматра да је за Јовића дата велика свота новца (60 милиона евра), као и да би за његов напредак било боље да је остао у Ајнтрахту.

Наводно Реал већ разматра да врати Јовића на позајмицу у Франкфурт, као и да се потом врати у Мадрид.

"Логично, Реалу ће бити потребна замена за Карима Бензему. За неке је то Маријано Дијас, али Зидан не мисли тако и жели да се реши тог фудбалера. Зидан је више за неког искусног нападача, а као опција се помиње Кристијан Стуани, који је одиграо две одличне сезоне у Ђирони, тиму који ће се наредне сезоне такмичити у Сегунди", додаје се у тексту.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар