Малатија не одустаје: Што да не дамо Партизану 4 гола?!

"Ако смо могли да примимо три, зашто не бисмо могли и то?", поручују из турске екипе пред реванш против црно-белих.

Фудбал 14.08.2019 | 09:54
Малатија не одустаје: Што да не дамо Партизану 4 гола?!
Фудбалери Партизана убедљиво су славили против Малатије 3:1 у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу Европе и тако стекли значајну предност пред реванш у Турској.

Два дана пре другог меча истих ривала, из свлачионице Малатије стижу поруке које "пуцају" од самопоуздања и вере у велики преокрет.

Везиста турског тима Гилан Шалали и штопер Тинејџ Хадебе истакли су да неће поновити грешке из првог меча, као и да су уверени у успех.

"У првом мечу показали смо да знамо да играмо. Можда се чини да Партизан има велику резултатску предност, али други меч играмо пред нашом публиком. На терену ћемо показати борбеност и нећемо понављати грешке. Уверен сам да можемо да остваримо позитиван резултат", изјавио је Тунижанин Шалали.

Дефанзивац Хадебе такође је уверен да турски тим за два дана може да надокнади заостатак и да избори пласман у наредну рунду.

"На терен ћемо изаћи са само једним циљем, а то је пролазак. Партизан ћемо на терену ставити под притисак под којим смо ми били у првом мечу. На терен излазимо уверени да можемо да победимо. Ако смо могли да примимо три, зашто не бисмо могли и да дамо четири гола", рекао је штопер из Зимбабвеа.

Реванш дуел 3. кола квалификација за Лигу Европе Малатија - Партизан на програму је у четвртак од 19 часова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар