Један Родриго отишао, други Родриго стиже...

. . . у Атлетико за 60. 000. 000 евра! Опростио се од Валенсије.

Фудбал 13.08.2019 | 22:40
Један Родриго отишао, други Родриго стиже...
Нападач Валенсије Родриго Морено јутрос није тренирао са Слепим мишевима што само појачава информације да ће ускоро и званично бити продат Атлетику из Мадрида за 60.000.000 евра. Он се већ опростио од саиграча и отпутовао је у Мадрид где би данас требало да прође медицинске прегледе и после тога следи потпис за Јорганџије.

Један Родриго, везиста, овог лета је напустио Атлетико Мадрид и потписао за Манчестер Сити, али су Јорганџије довеле другог Родрига, само крилног играча/нападача.

Ас пише да је дошло до договора по коме ће Атлетико платити 55.000.000 евра плус 5.000.000 на име бонуса, а да ће овог поподнева Родриго одрадити медицинске прегледе. Све би требало ускоро да буде и озваничено.

Прелазак Родрига из Валенсије у Атлетико Мадрид је лепа вест и за све фанове Милана који жељно очекују долазак Аргентинца Анхела Корее. Јорганџије траже 60.000.000 евра, Росонери би да дају највише 50.000.000 па нас и ту очекују дуги преговори.

Атлетико је обавестио Валенсију да му је потребно неколико дана да нађе купце за Николу Калинићаи Анхела Кореу. Слепи мишеви су оклевали да продају Родрига, једног од својих најбољих играча, али први човек клуба Петер Лим је из Сингапура дао зелено светло. Велики је ово прилив новца за Валенсију, нису желели на Местаљи да пропусте овакву зараду па по цену да остану без једног од главних играча.

Ово у исто време значи да ће Валенсија изаћи на трансфер тржиште у потрази за заменом за Родрига како би појачала нападачке опције. 

А Чоло је добио још једног опасног офанзивног играча.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар