Шта се кува у Барсином лонцу?

Иду у Париз због Нејмара! Званичници каталонског клуба одлазе на преговоре са Пари сен Жерменом о трансферу фудбалера који је већ носио њихов дрес. . .

Фудбал 13.08.2019 | 21:37
Шта се кува у Барсином лонцу?
Нејмар опет у Барселони?!

Није немогуће, јер су челни људи каталонског гиганта договорили преговоре у Паризу око трансфера Бразилца, пренео је "Скај".

Нејмар је 1. јула обавестио управу француског клуба да жели да оде, није у добрим односима са челницима клуба, појединим играчима, али и навијачима.

Пари сен Жермен је 2017. довео Бразилца баш из Барселоне за рекордних 222 милиона евра и питање колико ће тражити сада за његову "слободу".

Бразилац је у више наврата рекао да жели да се врати на Камп Ноу и да би прихватио мању плату. Прелазни рок у Европи завршава се за мање од три недеље и челници Барселоне желе што пре да заврше посао око тог евентуалног трансфера. 

Нејмар није био у тиму Пари сен Жермена на првој утакмици француског шампионата против Нима, у недељу.

Нејмар је са Барселоном освојио две шампионске титуле, Лигу шампиона и светско клупско првенство, а са екипом ПСЖ две титуле првака Француске, уз 51 гол на 56 утакмица.

Делегација Барселоне је отпутовала у Париз, како би преговарала са Пари Сен Жерменом око Нејмара. Менаџер Хавијер Бордас, Ерик Абидал и Андре Кари су задужени да седну за сто са Леонардом, спортским директором париског клуба.

У Барселони на овај састанак гледају као још један додатни контакт. Абидал и поменута двојица сарадника су људи који треба да доведу Нејмара у Барселону. Жеља им је да чују шта Пари Сен Жермен јасно и гласно има да каже и шта жели за Нејмара.

Мундо Депортиво пише да је Барса желела да буде у овој позицији оног момента када је чула да ПСЖ жели да прода Нејмара.

Е сада, када се појавила ова вест, одмах су је испратиле нове у вези са тим - шта Барселона нуди? Паризијен пише да је идеја да Барселона да Филипеа Кутиња и да уз њега пошаље суму између 60.000.000 и 80.000.000 евра.

Међутим, то баш и не задовољава ПСЖ који би да добије Кутиња и 120.000.000 евра. 

Поред ових информација, постоје и оне које кажу да ће Барселона понудити Кутиња, Ракитића и 100.000.000 евра што би заиста била више него издашна понуда и тешко је поверовати да је ПСЖ не би прихватио. Хрват не жели да иде из Барселоне, па ће Каталонци морати њега да убеде ако ПСЖ прихвати ову понуду. Поред ове двојице, опције да уђу у преговоре као "кусур" су и Усман Дембеле, као и Нелсон Семедо.

Каталонцима помаже и то што ПСЖ жели да дође до договора што је пре могуће, жури му се, али слала је Барса своје људе у Париз и прошле године по Адријана Рабиоа, па није дошло до договора. Видећемо како ће проћи овога пута. И са каквом је понудом кренула делегација Барселоне у Париз.

А све време се упоредо прича о интересовању Реала. Делује да ће негде прећи. За сада је Барса ближа.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар