Вучић о КиМ: Нема преговора, али има притисака

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас да, иако тренутно нема преговора са Приштином, и даље има притисака кад је ријеч о Косову и Метохији.

Србија 13.08.2019 | 09:05
Вучић о КиМ: Нема преговора, али има притисака
"Кажете нема преговора, а не питате се како сте обезбедили робу у продавницама на северу КиМ. Не питате се ко су ти људи који су радили на томе данима и ноћима, не питате се колико је енергије, труда и рада потребно на дневном нивоу да би сте помогли нашем народу на КИМ", рекао је Вучић за РТС.

Вучић је рекао да на КиМ предстоје избори чији услови су, додаје, изгледа "потпуно у реду за Савез за Србију и покрет "1од5 милиона".

Предсједник Србије је истакао да је за рјешавање питања на КиМ потребан огроман рад и труд, а да се један дио јавности у Србији намеће као тему изборне услове у Србији, што је нешто што долази тек за осам мјесеци.

"Каквих ћемо ми само мука и проблема имати на КИМ за осам месеци. Треба да причам о томе, а неки не знају шта да раде са својим животима осим да причају једно исто што причају две или три године. Имаћемо изборе на КИМ, који су изгледа сасвим у реду овима из СЗС или како се већ зову, милиони, њијма је све у милионима. И када краду паре и имена када дају", рекао је Вучић.

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Демагогија и блеф

13.08.2019 07:33

Гдје је Младен Делић да узвикне оно своје чувено: Људи моји је ли то могуће..??!! Овај човјек чуда чини, неуморан, од чега ли је саздан. само је питање докле..?? Прснуће једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оззy

13.08.2019 07:48

Каквих мука цемо то имати за 8 мјесеци пресједнице? Јесили ти то посто видовит, или имас дојаву? Рјесење је врло једноставно. Умјесто сто си се полакомио на Ротшилдове милионе којима су ти напунили дзепове да издас, треба само војску да јацас. Да уведес обавезан војни рок са респектабилним бројем и наорузањем од кога це регија да дрхти. А не да ту цмиздрис ко баба кад год се банда кокосара дигне и самара онај напацени народ тамо. Наравно да су сладји милиони. Али ниција није до зоре. Зелим ти да осјетис сву патњу и бол сто си нанио мом народу, кад те једном стигне рука правде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗДРАВ РАЗУМ

13.08.2019 10:43

Не треба бити видовит нити пуно паметан да сконтас да без јаког ''савезника'' не можеш ништа добро добити. Која војска, ко ће да дрхти због ње? Пишеш глупости. Западњаци су уништили много јаче војне и економске системе. Сваки непромосљени поступак и курчење у прошлости смо најскупље платили. Треба да будемо свјесни да немамо јаког искреног савезника и због тога нам треба мудрости више него икад.

Name

Јаггер

13.08.2019 07:59

Па ко потписа Бриселски споразум? Ко је заборавио да тражи ЗСО или спори формирање војске Косова? Ко је убио Оливера Ивановића, ко је налогодавац? За опозицију се слажем са АВ, и они ту само глуме опозицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оззy ре@здрав разум

13.08.2019 13:23

Видис, иако припадамао истом народу, ја сам за разлику од тебе поносни Православни Србин. И у генима као и у срцу носим велико постовање на побједе славних прадједова, посебно из Великог рата. То сто ти називас курцењем, је слободарски дух мог народа, који нема наследје да буде слуга као "сусједи". Мене је изиритирала изјава овог хостаплера да за 8 мјесеци оцекује проблеме?! Како 8 мјесеци???? Прецизно се само уговарају догадјаји. Каква је то изјава једног предсједника? А ти си оцигледно слабо инфорнисан. Погледај само како је Српска војска уставила силну белосвјетску гамад на Косарама и Пастрику. Имас много материјала на yт. И мало боље проуци Српску историју, не ону сто смо уцили у социјалостицким сколама, па цес знати коме народу припадас. А сто се тице ко треба да дрхти, првенствено природни непријатељи сиптари и крвати. И слободно надји мало времена да упратис смјену на глобалној сцени гдје трули запад полако блиједи а долази исток који ако ниста, није признао тзв Косово и полако помазе и подрзава нас у сваком погледу.