Огласио се Виртус: Теодосић путује назад у Србију!

Капитен одрадио тестове у Болоњи, али ће се одмах вратити у Београд.

Кошарка 13.08.2019 | 12:45
Огласио се Виртус: Теодосић путује назад у Србију!
Ситуација каже да Милош Теодосић неће бити спреман за Мундобаскет у Кини, али у Кошаркашком савезу не одустају и желе да покушају све како би свог капитена вратили у такмичарски ритам до утакмице с Анголом.

После саопштења којим је у недељу потврђено да ће бити подвргнут агресивним терапијама, Теодосић је данас био у Болоњи где је по договору с репрезентативним доктором Драганом Радовановићемотпутовао како би у Исокинетик центру обавио потребне клиничке тестове и добио протокол терапија и план опоравка за наредни период.

Теодосић је дан у Болоњи искористио и како би се консултовао и с реномираним доктором Родолфом Рокијем, специјалистом у својој области.

Виртус је у клупском саопштењу објаснио да ће се Теодосић одмах вратити назад у Београд, где ће наставити опоравак под будним оком лекарског тима Србије. Подсетимо, Теодосића у наредним данима чека нова контрола, када ће се знати да ли му повређено стопало реагује на терапију и у којој мери.

Милош Теодосић је у суботњем окршају с Литванијом обновио повреду стопала, односно тетиве која спаја пету и прсте, где је дошло до делимичног пуцања исте. Према првим, али и накнадним резултатима српски капитен неће бити спреман за Мундобаскет јер га чека око месец дана опоравка, али доктори у репрезентацији верују у преокрет.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар