Вулетић: Постоји тенденција да Партизан ове године не игра ЛЕ!

"Одмах ћемо уложити жалбу, ићи ћемо на жалбени поступак и док он не буде завршен ова се казна не може сматрати правоснажном", каже потпредседник црно-белих.

Фудбал 13.08.2019 | 13:04
Вулетић: Постоји тенденција да Партизан ове године не игра ЛЕ!
Негативна градација у Хумској 1. Феноменална игра и победа против Малатије од 3:1 у квалификацијама за Лигу Европе, потом реми 2:2 у Крушевцу против Напретка и онда данас вест да је Партизан кажњен с играњем наредне две утакмице у Европи без присуства навијача.

Ту је и новчана казна од 24.250 евра, али ово затварање трибина је далеко више заболело Партизан. Зато је реаговао потпредседник црно-белих Владмир Вулетић у изјави за Вечерње новости.

Вулетић каже да ово није случајно и да постоји "тенденција да Партизан ове године не игра Лигу Европе".

"Ово је први пут да је тако брзо одлучено и реч је о специфицном неразумевању појма расизам. Једино што је пријављено је скандирање Доналду "п.... циганска", а подсетио бих да капитени Звезде често певају "Ми смо цигани, најјачи смо најјачи", рекао је Вулетић за Новости.

Како истичу Новости, Вулетић је био бесан због одлуке Уефе...

"Фудбалски клуб Партизан је настао на тековинама антифашизма и антирасизма. У првих 11 против Малатије играли су тамнопути играчи Садик и Сума, а у другом је ушао играч жуте расе Такума Асано. Једном таквом клубу наметнути расизам може само малициозна организација са намером да се обрачуна са Партизаном пре него што се његови противници на терену обрачунају са њим. Моје је мишљење да постоји јасно дефинисана тенденција да Партизан ове године не игра Лигу Европе".

Следи жалба...

"Партизан ће одмах уложити жалбу, ићи ћемо на жалбени поступак и док он не буде завршен ова се казна не може сматрати правоснажном", закључио је Вулетић. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар