Кад не могу Сане и Одои...

Долази земљак Ника Ковача! А не тако давно Интер је "завлачио" Манчестер јунајтед и тражио 70 милиона за њега, сада га пушта на позајмицу. . .

Фудбал 12.08.2019 | 22:30
Кад не могу Сане и Одои...
Званично је!

Читавог лета Бајерн је трагао за крилним фудбалером који ће појачати конкуренцију на овој позицији после одласка Арјена Робена и Франка Риберија, али је изостала "бомба" од трансфера.

Повреде су поквариле планове Бајерна око довођења Калума Хадсон-Одоија (Челси) и потом Лироја Санеа (Манчестер сити), тако да је Нико Ковач посегао за трећом опцијом коју је имао на столу - својим земљаком из Интера.

Бајерново појачање за наредну сезону је Иван Перишић (30) који стиже из Интера на једногодишњу позајмицу вредну пет милиона евра.

У питању је фудбалер кога Нико Ковач веома добро познаје и цени, тренирао га је већ и у репрезентацији Хрватске, а има и велико искуство играња у Бундес лиги пошто је већ носио дресове Борусије Дортмунд и Волфсбурга.

Иван Перишић није у плановима Антонија Контеа за наредну сезону, пошто није могао да одговори његовим захтевима да наступа као лево крило у формацији са три играча позади, није се снашао ни у врху напада, па су све три стране процениле да је за Хрвата најбоље да оде у Бајерн, док остаје отворено питање да ли ће "неразури" довести још неко појачање до краја августа.

Уколико испуни очекивања, клуб ће моћи да га откупи за 20 милиона.

Перишић је јутрос прошао прегледе у Минхену и ускоро ће бити презентован као нови играч тима са "Алијанц арене", а занимљиво је да је прошлог лета Интер одбио много веће понуде за њега и очигледно погрешио.

Тада је у игри био одлазак у Манчестер јунајтед за три пута више новца.

У дресу Интера играо је од 2015. године и постигао је 40 голова на 163 наступа, док је осим поменутих немачких клубова игра и за Клуб Бриж, Роселар и Сошо.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар