Црнадак: СНСД хоће српско јединство, а СДА му бира делегате!

- Како то да Шпирић није позвао све српске странке да заједнички распореде српска мјеста у Дому народа, него је договорио са СДА да управо њега изаберу као четвртог СНСД-овог делегата - пита Црнадак.

Босна и Херцеговина 12.08.2019 | 13:19
Црнадак: СНСД хоће српско јединство, а СДА му бира делегате!
Никола Шпирић је јуче изјавио да Срби у институцијама власти БиХ, без обзира из које политичке партије долазе, треба да се окрену Републици Српској, да сједну и да нађу одговор на то каква нас будућност очекује и да је заједно трасирају. Са друге стране Игор Црнадак сматра да је тај својеврсни позив на српско јединство у Сарајеву неискрен и представља демонстрацију лажне бриге за народ и преко Инсајдера му поручује:

- Како то да Шпирић није позвао све српске странке да заједнички распореде српска мјеста у Дому народа, него је договорио са СДА да управо њега изаберу као четвртог СНСД-овог делегата - пита Црнадак и додаје:
- Не треба Никола Шпирић нас позивати да се окренемо Републици Српској, јер смо ми стално окренути Републици Српској и њена позиција у посљедње 4 и по године била је афирмисана и чувана у Сарајеву боље него икад раније.

Он каже да око питања важних за Српску, њене уставне улоге, надлежности и механизама заштите, попут ентитетског гласања, у Републици Српској постоји консензус и то је добро за Српску.

- Према томе, ми ћемо увијек бити подршка Републици Српској, али посао формирања власти нека СНСД коначно заврши са СДА и ХДЗ, како је и започео прије 10 мјесеци - закључује Црнадак.

(Инсајдер)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

репликар

12.08.2019 11:25

Не зна се који су гори за нас обичан народ. Једни позиција на нивоу БиХ а други на нивоу РС. Тешко зло за народ и једни и други. Све као бране нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

12.08.2019 12:11

Шпирић и његов СНСД би хтјели да само они имају корист од постојања Републике Сепске и да користе њене ресурсе за лично богаћење, а тражи да смо јединствену у чувању интереса Републике Српске наа нивоу БиХ. Право, да кажем ја више и не знам шта су стратешки циљеви Републике Српске, али зато добро видим шта су интереси појединаца. Ти појединци су сваки дан богати, а народ сиромашнији.

Name

Сале

12.08.2019 12:20

Тачно тако незна се ко је гори за обичан народ. Показало се дуги низ година да се све своди по принципу сјаси курта да узјаси мурта. А тек млада гарнитура политичара која је попила сву памет свјета е они има да нам тек је.. милу мајку....

Name

Маки

12.08.2019 12:29

Заиста се не зна ко је гори Спирић, Црнадак, Мектић, Новић, Саровић. Па ти људи сједе годинама у Сарајеву и само трпају лову у дзеп и запосљавају родбину. Ни један од њих прстом није мрднуо за дрзаву Републику Српску.

Name

РЕ

12.08.2019 12:32

САД ПРИЦАМО О ЛАЗИМА ДОДИКА И СПИРИЦА. САМО РЕЦИ ИМА ЛИ ВЕЦИХ ЛАЗОВА И ПРЕВАРАНАТА. БУДИ ПРЕМА СЕБИ ИСКРЕН ЈЕДНОМ У ЗИВОТУ.

Name

@репликар

12.08.2019 13:08

Није ни народ ниста бољи. Ја сам инвестирао, доводио јаке инвеститоре, стависе људи су ме сами знали назвати и питати како да инвестирају у прелијепој земљи. Код нас је сваки оутсоурцинг осудјен на пропаст. Ту и тамо несто у ИТ-ију, али људи одосе. Серијска производња, не иде, превисе комунистицких дебила који одма трзе велике плате. Кад оду вани цуте ко п.. , и раде најгоре послове и падају у депресије. Идемо 100% у потпуну пропаст, ту нит има расправе нит дилеме. Тај НАТО, би знацио некакав мали искорак у правцу несто мало нормализације, уводјење реда и доста би знацио кад је у питању сигурност и увјерење инвеститорма да се не назале у анархицно руско турско кабадијском друству. Углавном, ја свима топло препоруцујем да у сироком луку заобидју РС и Бих кад су у питању инвестиције. Могу доци на љетовање и појести добар комад меса и осјетити лијепу природу и запитати се како је бог дао оваквим дебилима овакво прелијепу земљу.

Name

Рр

12.08.2019 12:09

Ста би ти опет фотељу то вас боли

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

12.08.2019 13:17

Ено Додику фотеље. Под онаквим правилима, бице му као из Мерцедеса у Поло. :)))

Name

РЕ

12.08.2019 15:01

Пустите висе ви и васе Српско јединство. Па нас покрадосе, оголисе нас јос и у земљу да нас отјерате, бас ви наси срби који сте на власти. Ви се само борите за своје лицне интересе, брига вас за народ. Нама сте ви највеци непријатељи.Млади и способни бјезе, власт све покраде, народ цути и умире у бједи, то је слика васе владавине и позиције и опозиције. Једину свјетлу тацку видим у оном троје бораца у скупстини.

Name

007

12.08.2019 12:53

зАР вАМ дОДИК НИЈЕ НУДИО МЕСТА У сМ???КОЛИКО ЗНАМО ви сте то одбили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

12.08.2019 13:30

Додик висе ни за себе не мозе да добије добру фотељу, а камоли за друге. Притиснули Бакир и Американци. Једина опција му је пропаст, а алтернатива робија. Нека му је са срецом. :)))

Name

XXY

13.08.2019 06:34

Додик је лопина, нуди мјеста у С. министара ал услов је да нема приче о његовим лоповлуцима

Name

ре

13.08.2019 12:50

Зар да дође до сукоба интереса???