Навијачи Радника: Не желимо Крбањевића!

Данас су се саопштењем обратили навијачи Радника, истичући у први план да је “клуб најбитнији”.

Фудбал 12.08.2019 | 21:56
Навијачи Радника: Не желимо Крбањевића!
Навијачи Фудбалског клуба Радник из Бијељине затражили су данас од градоначелника Миће Мићића и Младена Крстајића из управе клуба да "ресетују" своје личне односе и поново успоставе јединство града и клуба.

"Људи који располажу градским буџетом немају право да ускраћују средства буџетским корисницима са којима су потписани уговори, јер то није њихов новац, него новац свих грађана Бијељине, па и нас, навијача вољеног клуба", поручује се у прогласу навијача. 

Навијачи Радника оцјењују да због нетрпељивости Мићића и Крстајића трпе клуб и његови навијачи. ФК Радник без Бијељине не може, као што ни Бијељина нема свој идентитет без овог клуба, истиче се у прогласу. 

Наводећи да се оглашавају у најбољем интересу ФК Радник и града Бијељина, лишени личних интереса, политичке острашћености или материјалне користи, навијачи клуба подсјећају на успјехе које су "плави" остварили за срећу и понос свих Бијељинаца и Сембераца као резултат тимског рада, тимског духа фудбалера, управе клуба и града. 

Ријеч је о сезони 2015/2016 када је ФК Радник освојио Куп БиХ и први пут се пласирао у УЕФА клупска такмичења. 

"Питамо вас данас - шта је то постало вриједније од тога?", траже навијачи одговор од челника клуба и града. 

У прогласу навијача се истиче да је Мићићева понуда Златку Крбањевићу за преузимање руковођења клубом "супротна законима, добром укусу и Статуту клуба" и поручују да "такви људи неће замијенити Младена Крстајића". 

Навијачи Крстајићу на челу управе ФК Радник замјерају што нема озбиљне спонзорске уговоре, омладинску школу, маркетинг и ПР службу, да не стоји иза својих фудбалера, али наводе и цијене његове успјехе. 

"Ова управа је ставила круну на 74 године историје Радника освајањем националне титуле, пројекцијом А репрезентативаца, озбиљним трансферима, стабилним резултатима у Премијер лиги БиХ и двоструким учешћем, у три године, на европској сцени", закључује се у прогласу навијача бијељинског клуба.

Радник је у прва четири кола нове сезоне уписао само једну побједу и три пораза, посљедњи прошлог викенда од Борца (1:2), а у наредној рунди гостује актуелном шампиону Сарајеву.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар