Гужве: На већини прелаза у БиХ дуге колоне возила

На већини граничних прелаза у БиХ дуге су колоне возила и чекања на прелазак границе, па се возачи моле за стрпљење, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Босна и Херцеговина 12.08.2019 | 13:06
Гужве: На већини прелаза у БиХ дуге колоне возила
На излазу из БиХ гужве су на граничним прелазима Дољани, Велика Кладуша, Изачић, Неум Сјевер, Каменско, Присика, Црвени Грм, Хум, на улазу у БиХ Брод, Орашје, Шепак и Каракај, те у оба смјера на граничним прелазима Градишка и Иваница.

Из АМС-а позивају возаче да прије поласка на путовање ван земље провјере тренутно стање саобраћаја и у случају гужви одаберу други најближи гранични прелаз.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

А није Ц

13.08.2019 00:45

У Неуму нема гужве, нормалан је промет, саобраћај се добро одвија, а на прелазу Иваница-Бргат се чека 2 и по сата!!! Температура је била 40 у ауту, нехумано се ради! Није људски према колони народа у возилима који чека. Гранични прелази су неусловни, не постоје тоалети да се дјеца и одрасли олакшају за природну нужду, потребу, а људи се шетају као по корзу. Гранични прелаз код Чапљине је стварно за негативну критику, годинама се ништа не мијења, људи раде у малој конзерва кућици, док ови из власти возе најскупља службена возила, хеликоптере, уређују своје дивне канцеларије. Јадно.

ОДГОВОРИТЕ