Погба поручио: И даље стоји велики упитник...

Ситуација око Пола Погбе још увијек није добила свој епилог.

Фудбал 13.08.2019 | 11:10
Погба поручио: И даље стоји велики упитник...
Изразио је жељу да напусти тренутни клуб и пронађе нову средину, појавила се информација да би то могао да буде Јувентус, па је у први план искочио Реал Мадрид, али је Пол Погба до даљњег члан Манчестер јунајтеда.

Током викенда иза нас, ''црвени ђаволи'' су на старту Премијер лиге, у првом дербију у сезони, испратили Челси уз четири лопте у мрежи Кепе Аризабалаге.

Велики удио у тријумфу који много даје чети Оле Гунара Солскјкера на самопоуздању за наставак исрцпне сезоне у елитном фудбалском рангу на Острву имао је и Погба, који је асистирао Рашфорду за трећи, а потом и Данијелу Џејмсу, младом новајлији који је стигао овог љета из Свонсија, за четврти погодак.

Ипак, иако је дао све од себе за успјех своје екипе, Погба у изјави за британске медије истиче да то још увијек не значи да неће напустити Острво. Подсјетимо, Манчестер јунајтед је одбио понуду ''краљевског клуба'', која је гласила – 27.6 милиона фунти плус Џејмс Родригез. Мадриђани су били спремни да, уз новац, понуде и Бејла у другој опцији, али се ни то није реализовало.

''Радим оно што волим. Увијек ћу дати максимум кад год сам на терену. Знамо да је много ствари већ речено, али и вријеме ће све показати и рећи своје. И даље је изнад мене велики упитник'', рекао је за Скај спорт Погба, који је бриљирао у дуелу са ''плавцима''.

Прелазни рок у Енглеској је истекао, али то, за Погбу, још увијек не значи ништа.

Француски везиста још увијек може да промијени средину, уколико за то дође понуда која ће одговарати њему, али и садашњем клубу. Прелазни рокови у осталим лигама ''петице'', у зависности од такмичења, трају најкасније до другог септембарског дана.

До тада, Погби не преостаје ништа друго него да се припрема за прво овосезонско гостовање, које играче норвешког тренера очекује сљедећег понедељка против Вулверхемптона, који је на старту ове сезоне ремизирао на гостовању код Лестера, што је једна од двије утакмице које су завршене најнепопуларнијим резултатом.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар