Интерови ''шамари'' Јувеу - Лукаку, па Дармијан!

''Неразури'' довели Лукакуа, а за сезону 2020/2021 ''резервисали'' и Дармијана. За оба играча био заинтересован Јувентус.

Фудбал 13.08.2019 | 09:16
Интерови ''шамари'' Јувеу - Лукаку, па Дармијан!
Интер узео и Дармијана! Искусни бек стиже на Меацу у јуну 2020, када му истекне уговор са Манчестером...

У паузи између два шампионата Интер је, чини се, ''извојевао двије побједе над Јувентусом'' по питању трансфера!

''Неразури'' су у своје редове довели Ромелуа Лукакуа, који је већ у првој утакмици доказао зашто су се ''неразури'' борили за његове услуге с обзиром да је четири пута тресао мрежу у дуелу са нижелигашем Виртусом из Бергама.

Са почетком нове седмице, са Апенинског полуострва долазе информације да је милански великан договорио још један трансфер из Манчестер јунајтеда – и то још једног фудбалера за којег је био заинтересован и актуелни шампион Италије!

Наиме, према писању тамошњих медија, Интер је завршио сав посао око трансфера дефанзивца ''црвених ђавола'' Матеа Дармијана, који ће сљедеће године у ово доба, као слободан играч, доћи у тим са Меаце и сарађивати са Антонијом Контеом.

Италијан је прије четири године стигао на Олд Трафорд, а током тог периода често се његово име доводило у везу са преласком у редове ''старе даме'', али је све остало само на написима.

Ипак, сљедећег љета ће се вратити на Апенине, гдје је, прије доласка на Театар снова, играо за Милан, уз једну сезону позајмице у Падови, Палермо и Торино, гдје је и оставио највећи траг.

Интер је обезбедио још једно појачање из Манчестер Јунајтеда, после Ромелуа Лукакуа! Како јутрос јавља РАИ, Неразури су постигли договор са искусним италијанским беком Матеом Дармијаном (29) да идућег лета, када му истекне уговор са Ђаволима, потпише за Интер и појача чету Антонија Контеа. Претходно, Дармијан ће почетком јануара усагласити са новим клубом личне услове и ставити параф на предуговор. 

Овај момак се већ дуже време помиње као потенцијални повратник у домовину. Практично откако се отиснуо на Острво пре четири године у трансферу из Торина вредном 18.000.000 евра. Најчешће се за његове услоге распитивао Јувентус, међутим никада није дошла званчна понуда. Очито је у овом новом налету Интер био најбржи и у начелу договорио долазак повременог репрезентативца Италије. 

У прошлој сезони Матео Дармијан одиграо је свега седам утакмица за Манчестер Јунајтед. А како ни ове неће бити у првом плану код Оле Гунара Солскјера, одлука да напусти Олд Трафорд није неочекивана. Дармијан је више пута одбијао да продужи уговор...

Антонију Контеу добро ће доћи играч тог профила јер форсира формацију 3-5-2. А у таквом систему никад доста крилних фудбалера. 

Извор: мондо.ба/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар