Дегенек пред полетање: Нека "онај горе" одлучи!

Фудбалери Црвене звезде одлетели у Копенхаген.

Фудбал 12.08.2019 | 14:58
Дегенек пред полетање: Нека "онај горе" одлучи!
Тачно у 10 часова, чартер летом са београдског аеродрома "Никола Тесла", фудбалери Црвене звезде, стручни штаб и чланови руководства полетели су ка Копенхагену.

Ослабљени бројним повредама, али наоружани самопоуздањем због одличне игре у првој утакмици, црвено-бели ће у уторак од 20 часова покушати да после 1:1 елиминишу данског првака и пласирају се у последње коло квалификација за Лигу шампиона, које као бонус доноси гарантовано учешће у групној фази Лиге Европе.

Неће бити лако, јер су и домаћини оптимисти по питању пролаза, па по узору на београдски дуел, најављују "ватрену" атмосферу на свом "Паркен" стадиону, капацитета 38.000 места.

"Очекујем сличну утакмицу као у Београду. Биће тешко, чека нас пун стадион", свестан је Милош Дегенек.

"Много тога је битно, морамо да дамо гол, да будемо паметни и опрезни", упозорио је штопер црвено-белих.

Домаћини су убеђени у пролаз, али и фудбалери Црвене звезде исто размишљају.

"Они су убеђени у њихов пролаз, ми у супротно. Нека 'онај горе' одлучи", дипломата је Дегенек.

"Фалиће нам и Бен и Павков, Бабића исто нема, али ми смо екипа и морамо да се жртвујемо и за њих, па Боже здравља да играју у следећем колу", закључио је репрезентативац Аустралије пред улазак у авион.

Меч се игра у уторак од 20 часова уз директан пренос на ТВ Арена Спорт.

Подсећамо вас да ће и репортер МОНДА бити на лицу места на стадиону "Паркен" у Копенхагену, тако да вас очекују фотографије, изјаве, занимљивости, видео-снимци и још много тога са гостовања Црвене звезде у Данској.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар