Милошевић: Игра срамотна, кривац сам ја!

Чујемо да тренери "преузимају одговорност", користећи то као алиби, али чини се да је Саво Милошевић баш био искрен после ремија у Крушевцу.

Фудбал 12.08.2019 | 09:16
Милошевић: Игра срамотна, кривац сам ја!
Партизан је стао у Крушевцу!

Најслабија партија црно-белих од почетка сезоне завршена је ремијем на стадиону "Младост" против Напретка (2:2), екипи која изгледа не "лежи" тренеру Милошевићу пошто је управо против њих забележио и деби - и први пораз од када је упловио у тренерске воде.

Саво Милошевић је "заротирао" састав у односу на меч у четвртак против Малатије како би одморио и сачувао носиоце за реванш у Европи, али резерве су показале слабости...

То се нарочито осетило у одбрани, али тренер Партизана није упирао прстом у играче, чак се није дотакао ни чувене тренерске "преузимање одговорности", него је много гласније и јасније себе описао као јединог кривца за први кикс.

"Све честитке играчима Напретка... Наша игра је била срамотна, а искључиви кривац сам ја", рекао је Милошевић за камере ТВ Арена Спорт и потом одговорио на питање о "ротацији".

"Нису момци криви, ово је било срамотно, али само на мој рачун. Не знам да ли ово доноси нешто негативно пред Малатију", кратак је био у свом излагању Милошевић, видно незадовољан што је Партизан "просуо" два бода.

Његов колега Предраг Роган је имао разлога за задовољство, иако је Напредак два пута водио на мечу, па бранио бод.

До овог меча нису имали освојен бод, али ни постигнут гол у Суперлиги...

"Свесни смо где смо били пре утакмице, ми нисмо до сада дали гол, они нису примили... Све честитке мојим момцима. Веровали су, били храбри, њима све честитке. Очекивали смо да ће се појавити простори за Игора Ивановића, а он је веома талентован и то је искористио", казао је Предраг Роган и рекао да је пред младим офанзивцем будућност.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар