ЛШ - Милуновић: Прорадиће наш инат!

Верујем да ћемо проћи у плеј-оф рунду за Лигу шампиона.  Фудбалер Црвене звезде Немања Милуновић рекао је да верује да ће се његова екипа пласирати у плеј-оф за Лигу шампиона.

Фудбал 12.08.2019 | 09:54
ЛШ - Милуновић: Прорадиће наш инат!
Он је поручио и да Црвена звезда мора да постигне гол у Данској у реванш утакмици трећег кола квалификација против Копенхагена.

"Лакше нам је пошто смо већ одиграли једну утакмицу са њима па их боље познајемо, мада је наш стручни штаб и пре првог сусрета обавио фантастичну анализу, знали смо све њихове јаче стране, као и где су слаби и рањиви. После ремија знамо шта треба да радимо, морамо да дамо гол у гостима како бисмо прошли. Надам се да ћемо у томе успети", рекао је Милуновић за клупски сајт.

Фудбалери Црвене звезде играју у уторак од 20 часова против Копенхагена, реванш утакмицу трећег кола квалификација за Лигу шампиона. У првој утакмици прошле недеље у Београду било је 1:1.

Екипа Копенхагена у Београду није имала ниједан шут у оквир гола из игре, а изједначила је у завршници из пенала.

"Наравно да нам је свима и даље криво због пенала, посебно када знамо да им нисмо дозволили да направе ниједну праву шансу. Надам се да ћемо пођеднако дефанзивно играти и у гостима. Сигурно они мало другачије играју на домаћем терену, те ћемо и ми морати да променимо неке ситнице за реванш, али корачамо сигурно ка циљу", навео је Милуновић.

Он је рекао да екипа верује да ће проћи у плеј-оф.

"Верујемо у пролаз даље, верујемо у спортски инат. Чар спорта је управо у томе што су утакмице неизвесне. Један постигнут гол нас води даље, свесни смо тога", додао је Милуновић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар