Жозе о Челсију и Јунајтеду: Прије ће Сити Б узети титулу!

Једном изјавом "поткачио" је два своја бивша клуба. . .

Фудбал 11.08.2019 | 16:33
Жозе о Челсију и Јунајтеду: Прије ће Сити Б узети титулу!
Жозе Мурињо још од децембра је без посла када га је отпустио Манчестер јунајтед, па је за то време највише "очијукао" са клубовима и давао интересантне коментаре у ТВ емисијама.

Пред први велики дерби у Премијер лиги ове сезоне, између Челсија и Манчестер јунајтеда, његових бивших клубова, који се игра ове недеље од 17.30 на "Олд Трафорду", господин "Специјални" поново је привукао пажњу јавности својим храбрим сматрањима.

Није открио за кога од ових клубова ће навијати овог поподнева, иако је вероватније да ће то бити Челси у коме је провео два успешнија мандата, искритиковао је оба тима...

Наиме, Мурињо сматра да ове сезоне УОПШТЕ нису кандидати за титулу.

"Не, уопште не верујем да ће моћи да се укључе у трку за шампионски пехар", рекао је Жозе Мурињо на "Скај Спортсу" уочи утакмице коју сви ишчекују с нестрпљењем на Острву.

"Ко може да освоји титулу? Ту су само четири кандидата. То су Манчестер сити, Тотенхем, Ливерпул и...Манчестер сити 'Б'!", рекао је Жозе Мурињо и потом појаснио зашто је резервистима Пепа Гвардиоле "дао већу шансу" него Арсеналу, Челсију, Јунајтеду...

"Када сам видео њихову клупу јуче, против Вест Хема, сами ти играчи који нису били укључени у игру би се без проблема борили за титулу у Енглеској".

Пеп Гвардиола је сезону у Премијер лиги, у којој јури хет-трик, почео "петицом" против Вест Хема (5:0) чак иако му меч нису почели Бернардо Силва, Кун Агуеро, Жоао Кансело, Фил Фоден, Николас Отаменди, Илкај Гундоган и Клаудио Браво.

Због повреда није било ни Фернандиња, Мендија и Санеа, али ни то није сметало "грађанима" да прегазе Вест Хем као да су у питању нижеразредни клуб.

С њим се поводом овог сматрања о Ситију "Б" није сложио и Гари Невил, али је такође рекао да не верује да Манчестер јунајтед може да јури титулу, посебно након оваквог прелазног рока и са толико квалитетнијим конкурентима.

Ко зна, можда их то мотивише? Виђали смо и већа изненађења попут Лестера...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар