Шта ће тек бити, кад иза мене буде оваква публика?!

Ново појачање Партизана једва чека да истрчи пред навијаче.

Кошарка 11.08.2019 | 23:45
Шта ће тек бити, кад иза мене буде оваква публика?!
Доста се овог лета полемисало о Рашону Томасу, који је у овом прелазном року из италијанског Палаканестра прешао у редове црно-белих. Он је претходне сезоне наступао за Динамо Сасари где је био један од најкориснијих играча, а одмах након потписивања за Партизан десио му се пех, пошто је за време боравка у САД на кратко и приведен. Све то је иза Томаса и он једва чека да нова сезона почне и покаже шта зна.

Рашон Томас је путем свог званичног Инстаграм налога окачио песму „Да волим црно-беле“ уз додатни коментар.

„Мислили сте да сте све од мене видели претходне сезоне. Стварно не знам како ћу се осећати када истрчим пред овакву публику наредне сезоне“, написао је Американац.

Након тога, окачио је још један снимак где се види атмосфера са једне од утакмица Партизана и додао је да га оваква атмосфера подстиче да пружи још боље игре.

„Каква атмосфера, ово само може да ме додатно ’загреје’“, рекао је Томас.

Претходне сезоне, Рашон Томас је са италијанским Динамо Сасаријем освојио ФИБА Европа куп, а играо је и у финалу Палаканестра где је поражен од Венеције. Са клупе га је предводио познати Ђанмарко Поцеко.

Просечно, Томас је у ФИБА Европа купу долазио до 15,5 поена по утакмици уз 6,4 ухваћене лопте, а поставио је и рекорд овог такмичења када је на једном мечу забележио чак 40 поена уз 16 скокова за невероватан индекс 54.

Извор: моззартспорт

Фото: Фиба

Коментари / 0

Оставите коментар