Стиже понуда за Бена: Око 2.000.000 евра!

Клуб из Саудијске Арабије спрема понуду.

Фудбал 11.08.2019 | 20:59
Стиже понуда за Бена: Око 2.000.000 евра!
Понуда турске Коње је почетком лета одбијена под изговором да је Ел Фарду Бен неопходан тиму Владана Милојевића током европских квалификација. Иста констатација важи и сад, иако је репрезентативац Коморских Острва под великим знаком питања за меч у Копенхагену због болова у примицачу.

Могуће је да ће Ел Фарду Бен до краја августа остати у Црвеној звезди, а да ће онда променити средину. Тачније, постоји озбиљна могућност да стрелац шест голова у прошлосезонским квалификацијама каријеру настави у Саудијској Арабији. На Маракани су окупирани реванш мечом са Копенхагеном, можда и најзначајнијим дуелом у првом делу сезоне. Све друге активности су ставили у други план, али по повратку из Данске могла би да почне озбиљнија прича око Беновогтрансфера. А исти се кува већ неколико седмица.

Звезда и даље чека званичну понуду, али су у Љутице Богдана добили чврста уверења да ће један клуб из Саудијске Арабије  врло заинтересован за Африкаца и да је спреман да за његову слободу плати два милиона евра. Пристојна цифра ако се зна да Бену истиче уговор за 12 месеци, и да Звезда има последњу прилику да заради озбиљну своту новца на бившем члану Олимпијакоса.

Бен је у Црвеној звезди одиграо 65 мечева, постигао је 35 голова и уписао 18 асистенција. Спада у ред најпродуктивнијих странаца који су играли на Маракани. Истина, у последње време је пао у форми. Није био на препознатљивом нивоу и током пролећне сезоне.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар