Азар: У Реалу сам као на седмом небу!

"Један од мојих идола, док сам био дијете, био је Зинедин Зидан. Имао сам његов постер у соби, а сада имам прилику да ме тренира", одушевљен је Белгијанац.

Фудбал 11.08.2019 | 19:43
Азар: У Реалу сам као на седмом небу!
Белгијски фудбалер Еден Азар, који је овог љета прешао из Челсија у Реал Мадрид, изјавио је да се у “краљевском клубу“ осјећа као да је на седмом небу,.

Средином седмице Азар је постигао први гол у дресу Реала у тријумфу 1:0 против Салцбугра у пријатељској утакмици.

“Као дијете сањао сам да ћу једног дана носити дрес Реал Мадрида. Када Реал покуца на ваша врата, можете учинити само једно, да их отворите. У Челсију сам провео незаборавне године, али сада сам овдје на седмом небу. Један од мојих идола, док сам био дијете, био је Зинедин Зидан. Имао сам његов постер у соби, а сада имам прилику да ме тренира“, одушевљен је 28-годишњи Белгијанац.

Сезона у шпанској Ла Лиги почиње 16. аугуста утакмицом Атлетик Билбао – Барселона. Реал ће меч првог кола играти дан касније у гостима код Селте из Вига.

Азар је професионалну каријеру почео у француском Лилу из којег је 2012. године прешао у Челси. Током седам сезона на Стамфорд Бриџу за “плавце“ је одиграо 352 такмичарске утакмице и постигао 110 голова. У дресу репрезентације Белгије наступио је 102 пута уз 30 погодака.

Извор: Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар