Селектор Литваније: Србија је фаворит на СП!

Дариус Домаитис послије пораза Литваније у Београду навео да обје екипе још нису на највишем нивоу, али да има још времена за исправљање грешака и уигравање.

Кошарка 11.08.2019 | 19:24
Селектор Литваније: Србија је фаворит на СП!
Репрезентација Србије побиједила је селекцију Литваније у припремном мечу за Свјетски куп у Београду.

Изабраници селектора Александра Ђорђевића славили су резултатом 72:68, и то након што су сломили отпор одличног ривала тек у посљедњим минутама меча у препуној Штарк арени.

"Били смо дисциплиновани 35 минута, али смо Србији на крају утакмице допустили да дође до великог броја поена из наших изгубљених лопти, што је одлучило", рекао је селектор кошаркаша Литваније Дариус Домаитис.

Литванци ће имати прилику да се реванширају "орловима" већ у понедјељак, када је у Каунасу заказана друга контролна утакмица.

"Морамо да коригујемо игру и сваки пут да играмо најбоље што знамо. Имали смо много изгубљених лопти, а проблем су нам представљале и личне грешке. Обје екипе су доста промашивале, правиле грешке, али све то је очекивано у припремном период И има још времена да се те ствари исправе".

Домаитис је додао да је његов тим уписао пораз од веома доброг противника, који је имао одличну подршку са трибина.

"Било је велико задовољство играти у оваквој атмосфери. Србија има веома талентован тим и један је од фаворита за освајање Светског првенства", навео је селектор Литваније послије меча у Београду.

Репрезентација Србије данас одлази у Литванију, гдје ће након новог пријатељског дуела боравити до уторка, а затим ће од петка играти на Акрополис купу у Атини, након чега слиједи пут у Кину.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар