Синсинати: Лајовић први на тешком испиту!

Креће такмичење у Охају на којем Србија има тројицу играча у главном жребу, потенцијално четворицу ако Кецмановић прође квалификације.

Тенис 11.08.2019 | 15:41
Синсинати: Лајовић први на тешком испиту!
У Синсинатију вечерас по средњеевропском времену почиње мастерс турнир на којем Новак Ђоковић брани титулу.

Уз најбољег тенисера света, Србија ће у главном жребу имати још двојицу тенисера, а Миомира Кецмановића дели још једна победа до уласка у најбоље друштво.

Он ће се у финалној рунди квалификација борити са Фелисијаном Лопезом из Шпаније.

Први такмичење на турниру у Охају почиње Душан Лајовић, вечерас око 23 часа, и имаће врло тежак задатак. Ривал ће му бити Џон Изнер, који је постављен за 13. носиоца.

Петнаестом и 28. играчу са АТП листе то ће бити осми дуел у каријери, а Дуци је два решио у своју корист, последњи пре три године.

Након тога Американац је добио четири меча у низу.

Победник меча Лајовић - Изнер у трећем колу могао би да одмери снаге са Ђоковићем, који је прошле године први пут освојио титулу у Синсинатију и тако комплетирао трофеје свих девет мастерса.

Ђоковић ће у одбрану титуле кренути против бољег из дуела Сем Квери (САД) - Пјер-Иго Ербер (Француска), док ће први ривал Ласлу Ђереу бити Аргентинац Дијего Шварцман.

На мастерсу у Синсинатију, који има наградни фонд од 6.056.280 долара, Ђоковић је први носилац, а наступаће и Рафаел Надал и Роџер Федерер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар