Крунић и Жижовић: С(п)ретна побједа Борца!

Тренери бијељинског Радника и бањалучког Борца, Младен Жижовић и Бранислав Крунић, сложни у оцјени да су "црвено-плави" срећно стигли до бодова у Бијељини у четвртом колу Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Фудбал 11.08.2019 | 08:38
Крунић и Жижовић: С(п)ретна побједа Борца!
Бањалучани су у суботу савладали Радник кладионичарским жаргоном "из кеца у двојку" након што је резервиста Саша Кајкут погодио мрежу у 97. минуту и успут завршио разбијене аркаде послије судара са голманом Далибором Козићем.

Шеф струке црвено-плавих Бранислав Крунићбио је задовољан освојеним бодовима, али је признао да је побједа Борца дошла и уз помоћ богиње "Фортуне".

"Мислим да је била квалитетна утакмица у оваквим условима, гдје је било тешко дати свој максимум. У првом полувремену, екипа Радника је добро ушла у меч, постигла погодак, док се нама повриједио играч. Отворила нам се утакмица онако како не треба. До 30. минута нисмо успјели да се снађемо, а у посљедњих 15 минута смо се вратили у игру. Друго полувријеме смо одиграли добро и квалитетно, знао сам да моји играчи то могу. Били смо у грчу јер тешко долазимо до голова, тешко до побједа. Таква је и ова данас, стигли смо до ње у посљедњим тренуцима голом играча који је разбио аркаду. Имали смо двије принудне измјене, али против квалитетног тима какав је Радник пружили смо добру партију и на крају имали и среће да побиједимо", рекао је Крунић и захвалио колеги са клупе Радника Младену Жижовићу на лијепом пријему и фер и коректној игри.

"Имају квалитетан тим, ми смо данас однијели бодове послије дуго времена и желим им много среће и успјеха у наставку првенства", додао је тренер Борца.



Иако је био љут током меча због "сумњивог" једанаестерца Бањалучана, тренер Радника Младен Жижовић је честитао Борцу на оствареној побједи, назвавши је сретном и спретном.

"У припреми смо упозорили на неке ствари, међутим нисмо успјели да то исконтролишемо. Нисмо се подигли послије изједначујућег поготка Борца, ушли смо мало нервозно, па је Борац преузео иницијативу, али смо изгубили данас након једне кардиналне грешке. Жесток ударац за нас, морамо се што прије опоравити. Имамо одређених проблема, али генерално, руке су нам везане. Покушаћемо да се издигнемо из свега што се дешава, наравно да сам најодговорнији за стање, али морамо ствари корјенито да мијењамо ако желимо да се ове сезоне боримо са нашим клубовима. Желим да честитам Борцу на сретној и спретној побједи у посљедњем минуту, као и на фер и коректној игри, а ми ћемо покушати да се боримо до краја првенства", истакао је Жижовић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Горан

11.08.2019 08:18

Циста намјестаљка.

ОДГОВОРИТЕ