"Не будите строги према Боаћију!"

Владан Милојевић стрпљив у ишчекивању да нападач из Гане поново "проради". О стању Милана Павкова каже: "Мистерија".

Фудбал 10.08.2019 | 16:14
"Не будите строги према Боаћију!"
Тешко би се могло рећи да је победа против Младости из Лучана (2:0) поправила расположење у Црвеној звезди после ремија са Копенхагеном (1:1) у првом дуелу 3. кола квалификација за Лигу шампиона, али свакако је добро што резултат утакмице 4. кола Суперлиге није додатно утицао на нервозу у екипи Владана Милојевића. 

Нервозу изазвану спорним одлукама судије Тијага Мартинса којима је гостима из Данске омогућено да у Београду избегну пораз и са много више ентузијазма од ривала чекају реванш идућег уторка на свом стадиону.

Поред емотивног пражњења, додатан проблем црвено-белима створила је повреда Милана Павкова. 

Високи нападач је имао проблем са задњом ложом већ од 2. минута дуела са Копенхагеном, али је стиснуо зубе и издржао до краја полувремена, у међувремену постигавши изузетно важан гол за свој тим. 

Велико је питање, међутим, хоће ли Павков моћи да игра реванш, а уколико не буде могао, лоша форма Ричмонда Боаћија додатно забрињава.

"Мистерија... Видећемо. Не кажем да сумњамо у медицину, али код спортиста је то мало другачије. До недеље ћемо вероватно имати конкретнија сазнања. Не могу у овом тренутку нешто озбиљније да кажем на ту тему", рекао је Владан Милојевић новинарима после победе против Младости.

Бабић за нову главобољу

Бранко Јовичић неће моћи да помогне екипи до пролећа, велико је питање хоће ли Милан Павков бити спреман за реванш са Копенхагеном, новајлија Томане је тек против Младости уписао прве минуте у црвено-белом дресу због повреде ложе, а додатну главобољу тренеру Владану Милојевићу у петак је задала повреда штопера Срђана Бабића, који је због бола у мишићу ноге морао да буде замењен за друго полувреме.

Звездин тренер се потом осврнуо на нападача из Гане. 

"Боаћи нам је доста тога дао, немојте да будете строги према њему. Сигурно је да може много више и кроз свакодневни разговор и рад покушавамо да решимо. Од њега зависи, није заборавио да игра фудбал и полако ће доћи на свој ниво, као и пре", верује Милојевић.

Пошто су у петак иза Боаћија остали још сат времена за заборав, могуће је да у Данској он буде међу резервама, а да напад предводи Алекса Вукановић или Мохамед Ел Фарду Бен, који је у Звезди већ имао улогу најистуренијег.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар