Синсинати - "Паклен" жријеб за Новака Ђоковића!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић имаће јако тежак жреб у одбрани титуле на АТП турниру у Синсинатију.

Тенис 10.08.2019 | 10:51
Синсинати - "Паклен" жријеб за Новака Ђоковића!
Српски тенисер ће у првом колу бити слободан да би свој турнир започео против бољег из дуела Сем Квери – Пјер Уго Ербер, а у трећем колу је пројектован дуел са Џоном Изнером.

Уколико Ђоковић одигра како треба и победи у та два меча, у четвртфиналном дуелу би могао да игра против Карена Хачанова или Ника Кирјоса што би био изузетно интересантан тениски двобој.

Евентуелно полуфинале доноси апсолутног рекоредера турнира Роџера Федерера (у случају да не испадне нешто раније) који има чак седам титула и укупно 46 победа на овом бетону.

Други носилац турнира је Рафаел Надал и његов дуел са Ђоковићем се не може десити пре финала, а он ће свој поход почети против Кристијана Гарина или Адријана Манарина и у наредном колу га очекује сусрет са Кеи Нишикоријем.

Што се тиче Федерера, његов први меч биће против бољег из дуела Матео Беретини – Хуан Игнасио Лондеро и до полуфинала би могао да се састане са Николозом Басилашвилијем, Стеном Вавринком или Григором Димитровим, као и Стефаносом Циципасом.

Доминик Тим ће највероватније свој први сусрет на Синсинатију одиграти против повратника у сингл турнире, британског тенисера Ендија Марија који у првом колу игра против Ришара Гаскеа.

Новак Ђоковић дефинитивно није имао среће током жреба па ће морати прилично да се помучи како би одбранио трофеј серије 1000 у Синсинатију.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар