Кад не можеш да га продаш за добре паре...

. . . ти му продужи уговор: Зијех у Ајаксу до 2022. године! На радост навијача Копљаника!

Фудбал 10.08.2019 | 13:04
Кад не можеш да га продаш за добре паре...
Када не можеш да га продаш за добре паре, ти му продужи уговор. Овим геслом су се очигледно водили руководиоци Ајакса, пошто је клуб из Амстердама продужио сарадњу са Хакимом Зијехом до 2022. године.

Сјајни крилни нападач, који је у прошлој сезони постигао 21 гол, дуго је био жеља Бајерна. Међутим, шампион Немачке није понудио Ајаксу  задовољавајућу своту новца за обештећење. То је био разлог да људи из Амстердама реагују и после Душана Тадића блиндирају још једног члана нападачког реда који је предводио холандског великана до полуфинала Лиге шампиона.

Очекивало се да Зијех буде једна од звезда летњег прелазног рока,те да направи огроман трансфер као Де Лихт и Де Јонг. Међутим, сем Бајерна нико није показивао велико интересовање.

"Помало сам изненађен што је тако тихо око Хакима Зијеха. Мислим да је играо боље сваке године и његова статистика је невероватно добра. Многи клубови су гледали у то, бројке су им најважније, а не шта он стварно показује. Ја мислим да је Хаким Зијех бољи од Месута Озила. Рекао бих им: продајте га и онда купите Хакима за пола новца који ћете добити за Месута. Али неће да ме слушају, ха-ха. Тако да би Зијех лако могао да остане у Ајаксу", најавио је овакав расплет спортски директор Ајакса Марк Овермарс.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар