Нова сезона, нови уговор за капитена!

Миливојевић до 2023. године! Српски везиста остаће у Кристал Паласу бар још четири године.

Фудбал 10.08.2019 | 11:10
Нова сезона, нови уговор за капитена!
На дан почетка нове сезоне Премијер лиге, лондонски клуб саопштио је важну вест:

Лука Миливојевић (28) потписао је нови уговор са Кристал Паласом, према којем ће остати на "Селхурст парку" до јуна 2023. године.

Поуздани везиста члан је тог краја јануара 2017. године и у претходне две и по сезоне постао је један од најважнијих играча Роја Хоџсона, али и један од најбољих извођача пенала у Премијер лиги.

"Лука је био фантастичан играч и вођа овог клуба у две и по године. Његов допринос је заиста био огроман и одушевљен сам да могу да саопштим да је пристао да дугорочно веже своју будућност за Кристал Палас", рекао је први човек клуба, Стив Периш.

Лука је у дресу Паласа одиграо 93 утакмице, постигао 24 поготка и дао огроман допринос бодовно најуспешнијој сезони клуба у Премијер лиги (49 освојених поена).

Најзначајнији играч Кристал Паласа награђен је новим уговором. Још у зимским месецима ове године се причало о Челсију, шапутало се о трансферу у Ливерпул, али ће искусни српски везиста и даље носити дрес тима са Селхрст Парка.

Кристал Палас је данас званично објавио да је потписао нови уговор са Луком Миливојевићем , и да је капитен тима продужио верност клубу до 2023. године. Он је до сада у Лондону зарађивао два милиона евра годишње. Сада је добио знатно боље услове.

Рекло би се да је Кристал Палас направио логичан потез и повишицом одобровољио потенцијалног репрезентативца Србије. Он је прошле сезоне одиграо сваки минут у Премијер лиги, уједно био је и први стрелац тима са 12 постигнутих голова. Слично голгетерско достигнуће имао је и сезону раније, што је било довољно да у очима навијача Кристал Паласа има божански статус.

Миливојевић је постао члан Кристал Паласа јануара 2017. године. Први погодак постигао је против Арсенала три месеца касније,а убрзо је постао и капитен тима. Имао је јак утицај на игру целог тима, као и на резултате Паласа који је брз проблема сачувао премијерлигашки статус.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар