Заев о случају "Рекет": Свако мора да одговара

Премијер Северне Македоније Зоран Заев, коментаришући објављени видео материјали на италијанском порталу "Верита“, у коме се у једном разговору о изнуди новца у замјену за ослобађање од притвора чује глас и шефице Специјалног тужилаштва у тој земљи Катице Јаневе, на свом Фејсбук профилу је написао да "истрага мора да открије све детаље“.

Регион 09.08.2019 | 18:00
Заев о случају "Рекет": Свако мора да одговара
"Свако мора да одговара за своје поступке. Грађани заслужују правду“, написао је Заев након објављивања видео материјала у коме се чују разговори лица коју су осумњичени или оптужени у предметима "Рекет“ и "Империја“. 
 
"Верита“ је данас објавила нови видео снимак о случају "Рекет“ у Сјеверној Македонији у коме се, током телефонског разговора шоумена Бојана Јовановског - познатог као Боки 13, и скопског бизнисмена Јордана Камчева, чује глас шефице Специјалног тужилаштва у Северној Македонији Катице Јаневе која каже Камчеву да "не брине ништа, јер ће све бити ок“. 
 
Бојан Јовановски и бизнисмен Зоран Милевски изнудили су од Камчева преко милион евра у замјену за ослобађање од притвора, обећавши да Јанева неће захтјевати његово продужење. 
 
Шефица Специјалног тужилаштва у Сјеверној Македонији Катица Јанева, након објављивања снимка о изнуди новца на порталу "Верита“ у коме се чује и њен глас, изјавила је да је "фрапирана због тога што се њени поступци као тужиоца доводе у корелацију са случајем "Рекет''". 

(Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Прво

18.08.2019 08:56

Поднеси оставку па трази адвоката!

ОДГОВОРИТЕ