Убио четири особе: Ово су језиви детаљи судара

БМW којим је лудачком брзином управљао Никола М. (27) и усмртио четири младе особе, припада његовом пријатељу Стефану Матовићу (28), који је био у аутомобилу и тешко је повријеђен, сазнаје Блиц.  

Србија 09.08.2019 | 16:30
Убио четири особе: Ово су језиви детаљи судара
Према сазнањима, Матовић је кобне вечери дао другу да вози аутомобил, што је он учинио возећи 170 на сат. При тој брзини закуцао се у “дачију” на Ибарској магистрали и на лицу мјеста усмртио четири особе, а четири тешко повриједио.

Како сазнајемо у БМW су се у тренутку судара налазиле четири особе, од којих је једна, студенткиња Катарина Иванковић (20), страдала на лицу места.

Тешке повреде задобила је и Катаринина сестра, а иначе Николина дјевојка, Кристина Васиљевић (23), која је у тренутку судара сједила на сувозачевом мјесту. Несрећна дјевојка задобила је прелом пршљенова и ребара, као и повреду бубрега.

У удесу је повређен и Стефан Матовић, а најлакше повреде задобио је управо Никола М. који је управљао аутомобилом.

Преминула још једна особа из “дачије”

Према до сад познатим информацијама у “дачији”, у коју се БМW закуцао, налазиле су се четири особе. Из овог аутомобила за сада је идентификован само возач “дачије” као Александар Саватић (22), таксиста из Ваљева. Он је стравичним повредама подлегао данас у болници.

Саватић, који је иначе таксиста, кобне вечери није био у раду, али је управљао службеним возилом.

Према незваничним информацијама, Саватић се тек укључио на Ибарску магистралу када се са 170 километара на сат БМW закуцао у његов аутомобил.

За сада није познато ко су остали погинули из “дачије”.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар