Џеко тражио да не игра против Реала!

Интер сад машта о Сергеју, услов је да Икарди оде за кеш, а не за Дибалу! Деветку су му свакако већ узели. . .

Фудбал 09.08.2019 | 18:08
Џеко тражио да не игра против Реала!
Неразури ходају по облацима. Долазак Ромелуа Лукакуа на “Ђузепе Меацу” пробудио је у Интеровим навијачима наду да ће ова наредна сезона бити та у којој ће се црно-плави милански клуб вратити на врх италијанског фудбала. Директор Бепеу Марота по функцији ипак мора да буде чврсто на земљи. Зна он добро колико је моћан Јувентус и да једно звучно појачање неће бити довољно. Миланска Газета дело Спорт, најобавештенији дневник кад су збивања у Интеру у питању, тврди да је Марота решен да финиш прелазног рока искористи да додатно оснажи екипу, а ту се два имена посебно истичу.

Прво је оно Едина Џека, пошто новом тренеру Антонију Контеу треба и други шпиц, а репрезентативцу БиХ је сасвим јасно да је Интеров пројекат значајно амбициознији од Роминог. Стога је наводно и затражио дозволу да иде у Милано, чак је тражио и да не буде у саставу за суботњи пријатељски меч са Реалом, јер се нада да ће све бити завршено у току наредне недеље.

Клубови су се већ договорили, Роми одмах иде 20.000.000 евра, а биће ту и неких бонуса.

Маротин сан је ипак Сергеј Милинковић Савић, који је већ неко време и на Јувентусовом списку жеља. И тек сад ће и једни и други моћи да крену у акцију пошто се председник Лација Клаудио Лотито надао да ће неком од премијерлигаша извући вишу цену. Причало се и да има договор са Манчестер јунајтедом за 75.000.000 евра и бонусима у висини од 15.000.000, али да би он ступио на снагу само у случају да је Пол Погбаотишао са Олд Трафорда. Како се то није десило, Јунајтед није ни кренуо по српског интернационалца.

Интер би могао, али није то тако једноставно. Услов је да прво заради неке паре за такав трансфер, а то би могао да уради продајом Жоао Марија и пре свега – Маура Икардија. Али само ако овај други оде за кеш, док је Интер врло расположен и да се трампи за Јувеом и узме Паула Дибалу.

Јуве би ту вероватно тражио и неку доплату и питање је да ли ће договора бити. Платити за Икардија сигурно неће. А он сигурно иде о чему сведочи и то што је Лукаку представљен у Икардијевој “деветци”. Прво су ми скинули капитенску траку, па узели и број… Рекло би се да се Марота са каматом осветио Ванди Нари за све урушавање имиџа клуба у ранијим јавним наступима.

Како било, ако не буде трампе Дибала – Икарди онда ће Интер решење потражити на другом месту. Наполи већ дуго тражи шпица, помињао се и Атлетико мада то сада изгледа као давна прошлост. Реал је одавно дигао руке од фудбалера са прегласном супругом. И ту је највећи проблем. Ко ће да плати толики новац за Икардија? И Ванду у пакету?

Ако Марота и успе биће то већ опасан састав, јер је од битнијих играча из прошле сезоне отишао само Раџа Најнголан, мада се очекује и да Иван Перишић пређе у Бајерн. А стигли су Лукаку, Дијего Годин, Стефано Сенси, Николо Барела и Валентино Лазаро. Све скупа 150.000.000 евра трошка. Ваљда ће да се врати?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар