Павков завршио европске квалификације!

Тешко ће се снажни нападач опоравити за дуеле против Јанг Бојса или Хелсинкија!

Фудбал 08.08.2019 | 16:33
Павков завршио европске квалификације!
Нада и даље тиња, верују на Маракани у бајковит преокрет, али све је извесније да тренер Владан Милојевић неће моћи да рачуна на Милана Павкова у наставку европских квалификација.

Први сигнали су говорили да стрелац јединог гола против Копенхагена неће бити спреман за реванш у Данској, и да га чека пауза од две недеље. Међутим, ситуација је знатно озбиљнија. Поједини људи из српског шампион тврде да је повреда јако дубока, и да љубимца навијача чека дужа пауза. Можда и до почетна групне фазе Лиге Европе или Лиге шампиона.

Дакле, постоји озбиљна могућност да је Павков завршио европске квалификације, односно да неће бити у конкуренцији за потенцијалне мечеве против Јанг Бојса или Хелсникија.

Павков је у другом минуту већ осетио бол, стручни штаб Црвене звезде је са клупе подигао Боаћија. На срећу Павков је издржао до краја полувремена и постигао водећи погодак. Међутим, вероватно је играјући са боловима погоршао стање задње ложе.

За реванш против Копенхагена Владан Милојевић од класичних нападача може да рачуна само на Боаћија. Као опције се намећу Вукановић и Бен.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар