Сарајево сања ЛЕ, БАТЕ није што је некад био!

Тим из Босне и Херцеговине сматра да има шансе против белоруског првака.

Фудбал 08.08.2019 | 14:57
Сарајево сања ЛЕ, БАТЕ није што је некад био!
Није се обрукало Сарајево против чувеног Селтика. Напротив, тим из главног града земље из комшилука је показао фантастичну борбу и успео је да постигне по гол и на домаћем и на гостујућем терену. Добра игра Бордо тима може да радује и шефа стручног штаба, Хусрефа Мусемића, који је сигурно добро потковао екипу пред вечерашњи сусрет са БАТЕ Борисовим (19.45).

За разлику од сусрета против шкотског тима, где се играло доста отворено, против БАТЕ-а ће бити дијаметрално другачије. Белоруски првак воли да игра веома чврсто у одбрани и да преко контри „ломи“ ривала, па у Сарајеву сматрају да ће данас морати да одиграју одговорно у дефанзиви и да не дозволе гол ривалу.

„Сваки резултат без примљеног гола је значајан. У две утакмице против Селтика смо успели да постигнемо погодак. Мислим да можемо то да учинимо и сутра, без обзира на кадровске проблеме“, изјавио је стратег Сарајева, Хусреф Мусемић за Клиx.

Проблем за Сарајево представља чињеница да се меч не игра на Олимпијском стадиону „Асим Ферхатовић Хасе“, већ у Билином Пољу, али Мусемић без обзира на ту чињеницу очекује добру посету.

„Нормално је да очекујем подршку. Надам се да ће на стадион доћи и доста људи из Зенице, али знам и да ће доћи доста наших навијача из Сарајева, који су нам дали подршку и против Селтика“.

У екипу Сарајева се након паузе због повреде враћа Месрудин Ахметовић, који се опоравио и који ће предводити напад Бордо тима. Највероватније ће заиграти Аладин Шишић и то је оно што додатно може да радује навијаче, али и да улије додатну наду и мотивацију осталим фудбалерима које предводи ХусрефМусемић.

Но, уверени су у тријумф и у противничкој екипи, па тако Алексеј Бага сматра да је БАТЕ велики фаворит у овом мечу и да очекује победу.

„Надамо се победи. Припремали смо се, гледали смо неколико мечева, а није нам ни први пут да играмо на овим просторима. Играли смо у Београду и другим балканским државама, а биће нам веома драго да играмо и са Сарајевом“ изјавио је Бага.

Победник овог двомеча ће се у плеј-оф фази квалификација за пласман у Лигу Европе састати против бољег из сусрета између казахстанске Астане и Валете са Малте.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар