Левандовски опет гунђа!

Немамо довољно нападача! Чак и ако дође Сане, треба нам још појачања. . . ! "Не можете да одиграте читаву сезону са 13,14 искусних фудбалера, то је тешко, скоро неизводљиво". . .

Фудбал 08.08.2019 | 13:04
Левандовски опет гунђа!
Један од најбољих фудбалера Бајерна Роберт Левандовски поново има шта да замери управи клуба. Пољак је прошле сезоне у ово време гунђао како тим није довољно појачан и спреман да напдне Лигу шампиона, па је у једном тренутку чак тражио и трансфер, али су Ули Хенес и Карл Хајнц Румениге успели да га смире. Иста ситуација и овог лета. 

Без обзира што је Бајерн потрошио близу 120.000.000 евра (на Лукаса Ернандеза, Бенжамана Павар и младог Арпа) Лева исказује незадовољство и утисак је да је у праву. Јер, где су појачања у навали? Ту где су Баварци најтањи... 

"Потребан нам је још један крилни нападач, чак и ако Сане буде дошао. Изгубили смо три навална играча одласком Риберија, Робена и Хамеса Родригеза, а још није дошао нико да их одмени. Не можете да одиграте читаву сезону са 13, 14 искусних играча, то је тешко, скоро неизводљиво. Ми у години имамо по 50 или 60 утакмица. Премало је играча за тако дуг период такмичења који нас очекује. Ми немамо довољно играча та тако нешто. Хенес и Румениге? Они знају моје мишљење".  

А када је у питању Лерој Сане ситуација је врло компликована. Детаљни прегледи накона његове повреде у мечу против Ливерпула пре неколико дана још нису обављени, прецизне дијагнозе нема и то за сада стопира Баварце да коначно финиширају започето. Времена још има, међутим мораће да се убрзају челници Бајерна. Поготово уколико поред Санеа желе још једног крилног играча. 

Претходних недеља помињало се да би то могао да буде Хаким Зијех из Ајакса.  

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар