Дегенек: Смијали су нам се кад су излазили са терена!

Смијали су нам се, у реваншу - инат! Штопер Црвене звезде оцијенио је да су српске екипе увијек "посљедња рупа на свирали" када је у питању судијски третман.

Фудбал 07.08.2019 | 09:35
Дегенек: Смијали су нам се кад су излазили са терена!
Милош Дегенек са новинарима је подијелио утиске послије прве утакмице трећег кола Лиге шампиона против Копенхагена, који се завршио разочаравајућим резултатом 1:1.

Црвена звезда је у финишу првог полувремена повела преко Милана Павкова, а дански првак изједначио је "пањенком" Винда са 11 метара у 83. минуту, након што практично није имао праву шансу.

"Сви мислимо да смо били много бољи, посебно у првом полувремену. За пенал не знам шта да кажем, нисам видио ту ситуацију, али њихов лијеви бек ми је рекао да се бацио. Али добро, прошле године је овде против Спартака из Трнаве исто било 1:1, па смо прошли. Вјерујем да можемо опет",рекао је повратник у Звезду.

Дегенек није желио много да коментарише суђење, али је из његових ријечи јасно проистицао утисак да су црвено-бијели оштећени.

"Сви знамо како то иде и функционише. Криво ми је само што смо ми увијек последња рупа на свирали и што су се њихови играчи радовали и славили приликом изласка са терена. Смијали су нам се и зато бих волио да наш инат проради у реваншу", завршио је један од јунака Звездиног уласка у групну фазу Лиге шампиона 2018/19.

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гробар

07.08.2019 08:23

То је европа.Није вам то Србијанска лига.Цист пенал ста кукате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

07.08.2019 11:39

Камере су показале да нема пенала ,а судија је цитаву утакмицу навлацио на њихову страну