Сергеј слави 4 године у Лацију: Опроштај или жели још?

Једни поруку тумаче као опроштај, а други као љубав према клубу у ком је постао "командант". Његова одлука чека се већ две године, да ли је овог лета другачија него иначе, хоће ли полетети из "орловског" гнезда?

Фудбал 06.08.2019 | 23:45
Сергеј слави 4 године у Лацију: Опроштај или жели још?
На данашњи дан пре тачно четири године Сергеј Милинковић-Савић је слетео у Рим како би потписао уговор са Лацијом, а питање је да ли су у клубу очекивали да ће израсти у тако изврсног фудбалера какав је данас...

Између 2015. и 2019. године напредовао је у сваком сегменту фудбалске игре, постао командант (Ил Сергенте) Лација, али и звезда готово сваког прелазног рока.

Тако је и овог јуна, јула, августа!

Претходних недеља причало се о томе да је Манчестер јунајтед ТАЈ клуб који је успео да се договори са све три стране - Клаудијом Лотитом, Матејом Кежманом и самим играчем - међутим, овога пута је постојала и четврта личност у читавој причи због које посао и даље стоји и неизвесно је да ли ће се комплетирати до "затварања пијаце" у Енглеској.

То је наравно Пол Погба, који жарко жели у Реал Мадрид, а Сергеј би био његова природна замена на "Олд Трафорду", међутим не желе да га се одрекну тако лако.

Док се то не деси, Сергеј Милинковић-Савић тренира са Лацијом у Немачкој, где су на припремама, а једног од важнијих датума у свом животу присетио се на Инстаграму уз занимљиве речи, што свако на свој начин тумачи - као опроштај од Лација или наговештај да би још остао!

"Срећан сам што носим дрес са орлом на својим грудима у последње четири године", написао је репрезентативац Србије и поделио са пратиоцима фотографије са дочека.

Док се Ед Вудворд размишља о томе да ли је боље за Манчестер јунајтед да се одрекне незадовољног Пола Погбе, или да га трпи докле год може у клубу, "хлади" се и интересовање Сергеја Милинковић-Савића што покушава да искористи Лацио.

Према извештајима италијанских медија, Римљани планирају да понуде Сергеју НОВИ уговор и то на четири сезоне, како би било у бољој преговарачкој позицији већ следећег лета.

Актуелни је "оверен" до 2023. године, међутим свесни су у Лацију да морају да понуде боље финансијске услове како би задржали највећу звезду тима. 

Лацио је од 2015. године, и доласка из Гента, одиграо 162 утакмице за клуб у свим такмичењима и забележио чак 31 гол и 18 асистенција, међу којима су неки били незаборавни и важни - и памтиће их за читав живот.

Да ли је дошло време за растанак или не, најбоље зна Сергеј!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар