Крос бодри Јовића: Ниси имао среће, полако!

"Када млади фудбалери дођу у клуб морате да им помогнете да схвате шта значи играти за овако велики клуб као што је Реал Мадрид", објаснио је искусни немачки везиста.

Фудбал 06.08.2019 | 21:23
Крос бодри Јовића: Ниси имао среће, полако!
Почетак није био из снова.

Лука Јовић стигао је силно мотивисан у Реал Мадрид, чак и раније него што је клуб тражио од њега, али турнеја у Сједињеним Америчким Државама му није донела велику шансу; полувреме против Бајерна, измену после 15 минута против Арсенала и након пола сата против Атлетика.

Није крив ни за једну од измена, прво је саиграч Начо добио црвени картон, док је други пут зарадио повреду зглоба која га је неко време држала ван терена.

Опоравио се много пре него што су доктори у Реал Мадриду мислили и конкурисаће за тим у последње две провере које Зидан намерава да одигра до такмичарског дела сезоне. Видећемо да ли ће шансу дати и Јовићу који је вероватно мало изгубио на самопоуздању...

Из тог разлога и саиграч Тони Крос покушава да га "подигне" да заборави на проблеме.

"Лука се заиста сјајно уклопио, али није имао среће током припремног периода због повреде. Имао је проблем да се укључи у игру због тога... Он је ипак опција која ће нам јако помоћи, способан је да тресе мреже, само полако", казао је Тони Крос за немачке медије.

"Када млади фудбалери дођу у клуб морате да им помогнете да схвате шта значи играти за овако велики клуб као што је Реал Мадрид".

У одсуству Луке Јовића мреже су погађали Карим Бензема и Маријано Дијаз, који можда и није напустио клуб јер се чекао опоравак Србина, а видећемо да ли ће момак из Бијељине постићи првенац у наредне две провере против Салцбурга и Роме.

Са Аустријанцима се игра већ сутра, а против Италијана исто у гостима 11. августа.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

www

07.08.2019 07:36

Дај бозе да има мало висе среце али како ствари стоје сансе су му мале за успјех у Реалу.

ОДГОВОРИТЕ