Лајовић индиспониран послије пораза!

Један од најгорих мечева! Српски тенисер Душан Лајовић и Ласло Ђере били су видно незадовољни после пораза на Роџерс купу.

Тенис 06.08.2019 | 14:39
Лајовић индиспониран послије пораза!
Лајовић је поражен после "добијеног меча" против Грузијца Николоза Басишалвилија, док је Ђереа елиминисао Чилеанац Кристијан Гарин у два сета.

Душан је против Николоза освојио први сет и имао предност брејка и у другом и у трећем сету, али на крају претрпео пораз.

"Имао сам добијен меч, ово је један од мојих најгорих мечева у последњих годину и по дана. Он је играо још лошије од мене у сет и по… Ово је већ трећи меч да имам сет и брејк предности, па да закомпликујем. На крају крајева, заслужено сам изгубио јер сам сâм крив за овај пораз", изјавио је Лајовић после меча за Спорт Клуб.

Ништа бољи утисак није имао Ласло, који је у другом сету против Чилеанца имао сет лопту, али пао у тај-брејку.

"Нисам баш најбоље ушао у меч, увек ми треба мало времена да се привикнем на игру на бетону. Није никакав изговор, али већ два-три дана ме мучи мала прехлада – није ништа страшно, али нисам био на 100%. У другом сету сам показао нешто бољу игру, поготово од 3:5, и ту су нијансе одлучиле", истакао је Ђере за исту телевизију.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар