Нашао се ко ће да плати Бејла!

Облачи Робенове копачке! Бејл је договорио личне услове за одлазак у Кину, али је трансфер у посљедњем тренутку стопирао предсједник Реала Флорентино Перез незадовољан тиме што је Ђангсу хтио да га доведе без обештећења.

Фудбал 06.08.2019 | 15:36
Нашао се ко ће да плати Бејла!
Минхенски Бајерн обновио је интересовање за фудбалера Реал Мадрида Герета Бејла након што је Велшанину пропао трансфер у кинески Ðангсу Сунинг, преноси лист АС.

Баварски клуб спреман је да пошаље понуду која би задовољила обје стране, а у цијелом послу учествује и гигант спортске опреме Адидас.

Бејл је договорио личне услове за одлазак у Кину, али је трансфер у посљедњем тренутку стопирао предсједник Реала Флорентино Перез незадовољан тиме што је Ðангсу хтио да га доведе без обештећења.

Са Бајерном је друга прича, посебно што му је неопходан крилни нападач свјетске класе након одласка Арјена Робена и Франка Риберија, а долазак Лероја Санеа из Манчестер Ситија је тежи посао.

Од раније је познато да Бејл није у плановима тренера Зинедина Зидана и има дозволу за одлазак уз праву понуду.

Најплаћенији фудбалер краљевског клуба прошле сезоне дао је 14 голова у свим такмичењима и разочарао играма, као и цијели тим.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар