Роналдо је дао преко 700 голова, овај му је најдражи!

Један од најбољих фудбалера света причао је о својој каријери, најлепшим тренуцима, као и о томе шта би био да није постао спортиста.

Фудбал 06.08.2019 | 08:38
Роналдо је дао преко 700 голова, овај му је најдражи!
Пред почетак нове сезоне, док су играчи још у нешто опуштенијем расположењу, Кристијано Роналдо је већ увелико спреман за предстојеће изазове.

Ипак, он је у разговору за YоуТубе канал "Соццер.цом" говорио о темама "за релаксацију", а истакао је да не може да изабере омиљени погодак, будући да их је постигао гомилу...

"Тешко је изабрати, истаћи један, а постигао сам преко 700 голова... Увек ћу рећи да ми је омиљени онај који сам последњи постигао – можда није увек најлепши, али тај је најважнији. Када постигнем следећи, тај ће ми бити омиљени и биће још важнији", рекао је сјајни Португалац.

Додао је да постоји велики број играча са којима досад није играо у истом дресу, али да највише жали што са једним некадашњим фудбалером није делио еру у којој наступа.

"Када бих морао да изаберем једног са којим бих волео да сам играо, то би био Еузебио. Он је један од синова Португала, а волео бих да смо делили свлачионицу јер је Португалац и био је сјајна особа", казао је актуелни капитен те државе о свом легендарном сународнику.

На питање како је настала његова сада већ добро позната прослава гола, рекао је да се све десило спонтано, те да је наставио да је користи јер ју је публика упамтила.

"Све је почело у једној од предсезона када смо играли са Челсијем и право ниоткуда сам одлучио да то урадим. Било је потпуно природно, а након тога сам почео редовно тако да славим голове јер су ме навијачи запамтили по томе", искрен је фудбалер Јувентуса.

Да није један од најбољих фудбалера света, тврди да би експлоатисао свој изглед, мада не зна колико би имао успеха...

"Када не бих играо фудбал покушао бих да будем глумац. Или модел. Нисам сигуран колико бих био талентован за глуму, али ја верујем да уколико радите на себи и посвећени сте, можете да остварите све снове", закључио је један од најбољих играча данашњице.

Он ће предводити Јувентус у новом походу на Серију А и Лигу шампиона, сада има и појачано "помоћно особље" па је његов тим један од фаворита за освајање оба такмичења.

Са новим тренером и освеженим линијама тима сигурно ће играти изузетно офанзиван фудбал, а то би могло да значи да ће Роналдо постићи велики број "омиљених" голова у овој години.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар