Дибала неће у Јунајтед - одлази у ПСЖ?!

Један посао је пропао, али фудбалер Јувентуса и даље жели да напусти клуб. . .

Фудбал 05.08.2019 | 18:46
Дибала неће у Јунајтед - одлази у ПСЖ?!
Неће бити ништа од трансфера Паула Дибале у Манчестер јунајтед, али то не значи да играч није одлучан у намери да оде из Торина.

Сада му се појавила нова опција – Пари сен Жермен, они га желе већ дуго, а чини се да сад имају одличну прилику да га приволе у своје редове. Синоћ су, према наводима медија у Италији и Енглеској, пропали преговори Јувентуса са "црвеним ђаволима", Аргентинац не жели на "Острво", па ни Ромелу Лукаку неће отићи пут "старе даме".

Ипак, италијански новинари јављају да офанзивац има и резервну опцију у виду најбољег клуба Француске, где би фудбалер могао да освежи каријеру и добије слободу која му је потребна да би исказао свој пуни потенцијал.

"Коријере дело спорт" јавља да је спортски директор Парижана велики фан популарног "Ла Хоје" и да сматра да је он десетка која би екипи донела потребан баланс.

То би вероватно за њих значило растанак са Нејмаром, лавина размене нападача широм Европе би била покренута, а не би био искључен ни потенцијални прелазак Лукакуа у редове клуба из Торина.

Такође, медији тврде да би два нападача која су испрва могла да буду укључена у размену између Јунајтеда и Јувеа могла да заиграју у истом дресу од наредне сезоне.

Наиме, Сари би желео Маура Икардија као алтернативу, у Интер би послао Дибалу, а познато је да су "неразури" на трагу Белгијанцу из Манчестера. Синоћ је, према неким информацијама, послата исцрпна понуда и велике су шансе да ће Ед Вудворд пристати на продају, а уколико он стигне у Милано, Антонио Конте ће се вероватно одрећи услуга свог нападача.

Дибала није класичан шпиц, може да игра на више места у нападу па није незамисливо видети њега и Лукакуа у тандему.

У сваком случају, Јунајтед више није опција, сада се чекају конкретни потези поменутог двојца, а време Аргентинца у Јувеу је по свој прилици готово.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар